Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia a limitat importurile de animale din Italia, Bulgaria si Grecia, invocand existenta unor boli

B1 B1,
Rusia a limitat importurile de animale din Italia, Bulgaria si Grecia, invocand existenta unor boli

Rusia a decis, miercuri, sa limiteze importurile de animale din Italia, Grecia si Bulgaria, invocand existenta unor boli, informeaza AFP. Agentia Sanitar-Veterinara rusa Roselkoznadzor) a decis limitarea. continuă pe B1

Rusia limiteaza importul de carne de vita din Romania si de animale vii din Italia, Bulgaria si Grecia

ACTUALIZARE 18:30 Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, anunta Kremlinul, citat de AFP.

UPDATE Rusia limiteaza importul de carne de vita din Romania si de animale vii din Italia, Bulgaria si Grecia

Rusia a decis miercuri sa limiteze importurile de carne de vita din Romania, dupa ce a descoperit cazuri de imbolnavire cu boala vacii nebune. Acesta este cel mai recent episod din seria razboiului comercial relansat de Moscova declansat in urma sanctiunilor impuse pentru implicarea Rusiei in criza din Ucraina, scrie AFP. UPDATE Autoritatea sanitara din Rusia a anuntat ca restrange importurile de animale vii din mai multe regiuni din Italia, Bulgaria si Grecia din cauza unor cazuri de febra catarala, o boala virala care se intalneste mai ales la oi si vaci.

Rusia interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni impotriva ei

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice impotriva ei, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Ce importuri mai interzice Rusia: Bourbonul Kentucky Gentleman din SUA

Autoritatea de protectie a consumatorului din Rusia se pregateste sa interzica importurile de bourbon Kentucky Gentleman din SUA, inca un produs occidental pe lista de suspendari care au venit in urma sanctiunilor impuse de occident din cauza rolului Rusiei in criza din Ucraina, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )