Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rusia restrictioneaza importurile de porci vii din Romania

Adevărul Adevărul,
Rusia restrictioneaza importurile de porci vii din Romania

Rosselkhoznadzor Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia) a introdus restrictii temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc si produse continand carne de porc din Romania, ca urmare a epidemiei de pesta porcina, informeaza Itar Tass. continuă pe Adevărul

Bancile din Romania au obtinut, in primele trei luni ale anului, un profit de 1,78 miliarde de lei, mult peste T1 2017

Bancile din Romania au obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 1,78 miliarde de lei, cu 43,6% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, reiese din datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). De unde provine.

Asociatia Societatilor Financiare din Romania si-a ales o noua conducere. UniCredit preia fraiele, avand membri in pozitiile cheie

Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB), asociatie profesionala care reprezinta industriile de leasing si credit de consum IFN, si-a ales o noua conducere. Mircea Cotiga foto), CEO al UniCredit Leasing, a fost desemnat presedinte ALB, iar.

O apreciata STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

Radu Banciu: Tinerii din Romania nu stiu ca drumul lor merge spre nicaieri. in Europa occidentala, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita salbaticiei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul tinerilor din Romania, sustinand ca acestia vor ajunge sa traiasca la limita saraciei. ii vad pe.

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

Comisia Europeana investigheaza importurile de otel din China

Comisia Europeana CE) a lansat o investigatie privind importurile de table din otel laminate la cald din China, pentru a determina daca sunt vandute la pret de dumping in Europa, transmite Reuters, conform Agerpres.

Investitorii nu vor mai fi atrasi de fiscalitatea scazuta din Romania

Competitia fiscala se inteteste, dupa ce opt state UE au redus cotele de impozit pe profit incepand din 2017, pentru a atrage investitori. Astfel, tara noastra va putea miza tot mai putin pe avantajul fis-calitatii si va avea nevoie si de alte atuuri, potrivit unei analize realizate de firma de consultanta si audit Deloitte Romania.

Doar 14% din companiile din Romania au contorizare inteligenta pe echipamentele principale

Numai 14% dintre companiile din Romania au un sistem de smart metering pe echipamentele principale, in timp ce 69% dintre companii spun ca nu au implementat un sistem de contorizare inteligenta a echipamentelor principale, iar 17% nu stiu, conform datelor studiului Eficienta energetica in companiile din Romania, citat de Agerpres.

Becali ameninta cu mutarea FCSB din Romania

Gigi Becali a reactionat dupa solicitarea lui Florin Talpan la FRF pentru dezafilierea FCSB din fotbalul romanesc si implicit excluderea din cupele europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3267 seconds )