Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

B1 B1,
Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,. continuă pe B1

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Cel mai mare secret pe care Andreea Balan l-a tinut ascuns chiar si de fostul sot George Burcea. S-a aflat ce nimeni nu trebuia sa stie

Andreea Balan s-a pus pe facut destainuiri. Andreea Balan a dezvaluit secretul pe care nimeni nu l-ar fi banuit. Artista a impartasit ceva nestiut pe care nici George Burcea, barbatul cu care se afla in plin proces de divort, nu il cunoaste. Cel mai mare secret al Andreei Balan. Nici George Burcea nu-l cunoaste. S-a .

Cine are salariul mai mare: Adela Popescu sau Cove? Ce au recunoscut in emisiunea lui Maruta

Adela Popescu si Gabriel Coveseanu au fost invitati in emisiunea lui Catalin Maruta unde au facut dezvaluiri de senzatie. Cei doi au dat testul prieteniei in emisiunea La Maruta si au dat din casa multe informatii nestiute. Cine are salariul mai mare: Adela Popescu sau Cove? Potrivit dezvaluirilor lor de la Testul Prieteniei, se pare .

NN, cel mai mare asigurator de viata, se va extinde si pe asigurari generale, fara RCA si CASCO - surse NN a confirmat oficial planul de a intra pe asigurari generale

Grupul olandez NN, lider pe zona asigurarilor de viata din Romania, cu o cota de piata de 36,58%, a initiat demersurile pentru inregistrarea unei noi societati, NN Asigurari, care sa se ocupe si de asigurari generale. ASF a avizat miercuri inregistrarea acestei firme, iar surse aproapiate procesului au declarat pentru HotNews. ro ca NN ar vrea sa vanda toate tipurile de asigurari generale, mai putin asigurarile auto aferente claselor 10 si 3 - RCA si CASCO. UPDATE 09:37) NN Romania a confirmat joi oficial planurile de intrare pe piata asigurarilor generale. Procesul complet de autorizare de functionare este asteptat sa se incheie in toamna acestui an.

America Latina a depasit pragul de 140.000 de morti din cauza Covid-19, al doilea cel mai mare bilant dupa Europa

Regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit luni a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandemia covid-19 - dupa Europa - cu peste 144. 000 de morti inregistrate in mod oficial, potrivit unui bilant intocmit de AFP.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Pandemia accelereaza: OMS anunta cel mai mare bilant zilnic de la inceputul pandemiei. Record de cazuri noi in lume

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a raportat duminica o crestere cu 230. 370 a cazurilor de Covid-19 in ultimele 24 de ore, ceea ce reprezinta un record zilnic la nivel global de la declansarea pandemiei si pana in prezent, informeaza Reuters.

Cum arata fetita Elenei Gheorghe. Cantareata, mesaj emotionant despre cel mai important om din viata ei

Elena Gheorghe este o mama extrem de fericita, mai ales de cand familia s-a marit. Micuta ei le face zilele mai fericite tuturor cu nazbatiile marunte de zi cu zi. Iata cat de mult a crescut! Cat de mult a crescut fetita Elenei Gheorghe Elena Gheorghe pare ca are o viata trasa la indigo cu .

Fabrica Etex a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015

Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, care opereaza la Turceni cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015, in timp ce ponderea exporturilor din cifra de afaceri s-a dublat.

Cea mai mare achizitie in IT-ul american pe 2020: 21 miliarde dolari pentru un producator de chip-uri

Un mare producator american de chip-uri pentru industrie va cumpara o companie rivala, valoarea tranzactiei ridicandu-se la aproape 21 de miliarde de dolari, cea mai mare din business-ul american de IT pe anul 2020, conform Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )