Libnet.ro
UNICEF

23:16

FLORIN GEORGESCU: Stabilitatea financiara nu ne este amenintata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN GEORGESCU: Stabilitatea financiara nu ne este amenintata

Nu suntem in pericol de instabilitate financiara, a declarat astazi, Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, care potrivit Agerpres, a prezentat Raportul asupra stabilitatii economice a tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Georgescu (BNR): La momentul actual nu se manifesta riscuri de natura severa la adresa stabilitatii financiare din Romania

La momentul actual nu se manifesta riscuri de natura severa la adresa stabilitatii financiare din Romania, dar nivelul general de risc este in crestere, similar evolutiilor de pe plan global, a declarat, marti, prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Florin Georgescu, la conferinta de presa de lansare a Raportului asupra stabilitatii financiare.

Isarescu nu a venit la prezentarea Raportului asupra stabilitatii financiare al BNR deoarece e indisponibil din motive obiective. Documentul, prezentat de prim-viceguvernatorul Florin Georgescu (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, a prezentat, marti, Raportul asupra stabilitatii financiare al BNR. Raportul era prezentat deobicei de guvernatorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )