Libnet.ro
UNICEF

16:00

COMUNICAT AL DIRECTORATULUI SIF TRANSILVANIA: Clarificari privind AGOA din data de 28.04.2020 si privind actul de administrare al SIF Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMUNICAT AL DIRECTORATULUI SIF TRANSILVANIA: Clarificari privind AGOA din data de 28.04.2020 si privind actul de administrare al SIF Transilvania

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 28 aprilie 2020 s-a derulat conform legislatiei in vigoare, sub stare de urgenta, fara participarea fizica a actionarilor, cu vot electronic si vot prin corespondenta, prezenta fizica a actionarilor fiind interzisa in mod expres de autoritati. continuă pe Ziarul Bursa

COMUNICAT Clarificari privind AGOA din data de 28.04.2020 si privind actul de administrare al SIF Transilvania

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 28 aprilie 2020 s-a derulat conform legislatiei in vigoare, sub stare de urgenta, fara participarea fizica a actionarilor, cu vot electronic si vot prin corespondenta, prezenta fizica a actionarilor fiind interzisa in mod expres de autoritati.

Fercala sustine ca Andanut si Moldovan falsifica Raportul asupra AGOA SIF Transilvania

ACTUALIZARE - Rapoartele contradictorii de la SIF Transilvania continua. Gruparea Fratila spune ca actionarii au aprobat pornirea actiunii in raspundere impotriva lui Fercala. --- *ACTUALIZARE - Gabriel Gradinescu, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) responsabil de piata de capital, a respins apelul ziaristului BURSA care a intentionat sa-i ofere platforma pentru a-si exprima opiniile cu privire la cazul SIF Transilvania. --- *ACTUALIZARE - Dupa replica la interventia lui Crin-Valer Andanut, Mihai Fercala ii raspunde si lui Marius Adrian Moldovan: Domnul Moldovan sa aiba grija cu dosarele sale penale. La el nu conteaza legea, actul constitutiv care este legea partiloradica a actionarilor). --- *ACTUALIZARE - Mihai Fercala i-a dat urmatoarea replica lui Crinel Valer Andanut, dupa ce acesta reactionase vezi actualizarea de mai jos) la acuzatii:Andanut nu a raspuns de ce mai functioneaza el ca presedinte, daca tribunalul l-a suspendat! --- *ACTUALIZARE - Marius Adrian Moldovan: Domnul Fercala nu are calitate sa reprezinte societatea si a intrat deja sub incidenta legii penale --- *ACTUALIZARE - Crinel Valer Andanut: Nu exista interdictie impotriva lui Fratila in CS. Singura autoritate sa judece situatia este ASF.

Confruntarea de la SIF Transilvania continua

Gruparea din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania SIF3) coagulata in jurul lui Constantin Fratila si abilitata de ASF sa comunice prin site-ul bursei in numele societatii, a transmis ieri BVB un raport curent care contine un set de decizii de la AGOA din 28 aprilie care sunt diferite fata de deciziile comunicate de gruparea Fercala-Szabo-Carapiti dupa concluzionarea adunarii.

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

Andanut si Moldovan intensifica demersurile de preluare a controlului asupra SIF Transilvania

Andanut, Moldovan, Fratila si Petria interzic postarea pe site-ul SIF 3 a documentelor care nu poarta semnatura primilor doi * Pana la aprobarea directoratului de catre ASF, actiunile vor ramane suspendate, opineaza CS al SIF3.

COMUNICAT SIF TRANSILVANIA: Constituire dosar penal contra ASF de catre Directia Nationala Anticoruptie

In continuarea Comunicatului societatii din data de 24. Transilvania informeaza actionarii si investitorii ca in data de 04. 2020 societatea noastra a fost informata cu privire la inregistrarea in registrul cauzelor penale la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie, sub numarul unic de dosar 177P2020, a plangerii penale formulate de S. Transilvania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )