Libnet.ro
UNICEF

15:30

Reguli pentru corporatisti dupa 15 mai. Cum se va derula activitatea in birourile open-space

Adevărul Adevărul,
Reguli pentru corporatisti dupa 15 mai. Cum se va derula activitatea in birourile open-space

Noi reguli pentru corporatisti ar putea intra in vigoare dupa data de 15 mai, recomandarile Institutului National de Sanatate Publica vizand atat angajatii, cat si angajatorii, care vor fi nevoiti sa reamenajeze birourile open-space, astfel incat sa limiteze raspandirea infectiei cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Reguli pentru hoteluri dupa 15 mai: Mesele vor fi servite in camera, cu tacamuri si vesela de unica folosinta

Fiecare membru al personalului din hoteluri trebuie sa respecte cu strictete masurile de baza pentru protejarea impotriva COVID-19, cum ar fi igiena mainilor, distantarea fizica, evitarea atingerii ochilor, nasului si a gurii, respectarea igienei respiratorii, arata INSP, in draftul de recomandari.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

VIDEO Cum se vor comporta romanii dupa 15 mai, cand vor fi ridicate restrictiile din starea de urgenta? Sociologul Gelu Duminica, la intalnirea online deladistanta: Dupa 15 mai, alegerea este a noastra. Sper sa realizam cat de misto e viata si cat de pr

Dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta si vor fi ridicate o serie de restrictii, este alegerea noastra ce se va intampla. Avem de ales intre a ne castiga libertatea sau a ne duce la cimitir, asa cum spunea Klaus Iohannis, a afirmat sociologul Gelu Duminica, invitat la o intalnire realizata deladistanta. El crede ca dupa 15 mai, pe termen foarte scurt, foarte multi romani vor continua sa ramana responsabili. Referindu-se la reluarea slujbelor cu enoriasii la biserica, sociologul afirma ca pentru foarte multi Biserica este ancora, ca intr-o perioada de criza este nevoie de multe ancore si ca va depinde foarte mult de modul in care Biserica Ortodoxa va sti sa gestioneze situatia.

Simonis (PSD): Dupa 15 mai, din cauza incompetentei criminale a Guvenului, romanii vor putea sa iasa pe strada fara restrictii

Liderul grupului deputatilor PSD Alfred Simonis a declarat, luni, ca dupa 15 mai, in Romania, nu vor mai fi restrictii, pentru ca Guvernul a trimis in Parlament foarte tarziu proiectul de lege privind situatia de alerta. Simonis spune ca documentul nu va putea fi pus in aplicare imediat dupa starea de urgenta.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, noi precizari despre masurile de relaxare aplicate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca lista cu masurile de relaxare propuse pentru data de 15 mai intra in dezbatere publica si i-a indemnat pe romani sa trimita.

Suceava si Tandarei raman in carantina si dupa 15 mai

Masurile de carantina si restrictiile instituite anterior pentru unele localitati se mentin si dupa 15 mai, cand la nivelul Romaniei masurile impuse pentru combaterea raspandirii coronavirusului se relaxeaza.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

VIDEO. Nelu Tataru, despre cum vom putea iesi din localitate dupa 15 mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca dupa 15 mai se va putea iesi din localitate d.

Danca: Activitatea bisericilor se va exercita liber dupa 15 mai

Seful Cancelariei Guvernului, Ionel Danca, a anuntat ca dupa 15 mai activitatea bisericilor se va exercita liber cu respectarea regulilor de disciplina sanitara.

Reguli de protectie propuse de INSP pentru romani, dupa 15 mai 2020

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat, astazi, o serie de reguli si recomandari pentru masurile specifice ce vor fi dispuse de autoritati dupa incetarea starii de urgenta, pe 15 mai 2020.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )