Libnet.ro
UNICEF

01:05

Repatrierea aurului: Pana cand trebuie adusa cea mai mare parte din aurul pastrat de Romania la Londra

Adevărul Adevărul,
Repatrierea aurului: Pana cand trebuie adusa cea mai mare parte din aurul pastrat de Romania la Londra

Romania trebuie sa repatrieze 91,5% din aurul pastrat la Londra, potrivit legii initiate de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care este foarte aproape de a intra in vigoare, nemaifiind nevoie decat de semnatura presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Suciu, BNR: Banca va intocmi un plan pentru repatrierea aurului. Ce riscuri trebuie luate in calcul

Romania trebuie sa repatrieze 91,5% din aurul pastrat la Londra, potrivit legii initiate de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care este foarte aproape de a intra in vigoare, nemaifiind nevoie decat de semnatura presedintelui Klaus Iohannis.

Agentia Copernicus: Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vreodata in lume, devansand luna iulie 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind modificarile climatice, relateaza AFP.

Luna iulie 2019, cea mai calda masurata vreodata in lume (agentia europeana Copernicus)

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda luna masurata vreodata in lume, dar cu foarte putin peste recordul din 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, scrie AFP.

Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vre.

VIDEO Berbeceanu, reactie furibunda fata de politistii care au ramas nepasatori langa fata plina de sange: E ticalosie in forma cea mai scabroasa

Politistii acuzati ca au ramas nepasatori in fata suferintei unei fete de 14 ani l-au revoltat pe Traian Berbeceanu: Este ticalosie in forma cea mai scabroasa, spune fostul politist care a condus BCCO Alba.

Sectorul din Capitala in care se plateste cea mai mare taxa de gunoi din tara

Incepand cu acest an, locuitorii Sectorului 2 din Bucuresti platesc cea mai mare taxa de gunoi din tara, respectiv 13,25 de lei pe luna, adica 159 de lei pe an. Persoanele care colecteaza deseurile reciclabile beneficiaza de o subventie anuala de 39 de lei, achitand doar 129 de lei.

VIDEO Demiterea Ecaterinei Andronescu, pe fondul Cazului Caracal, cea mai citita stire pe BBC News

Demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca urmare a declaratiilor sale referitoare la Cazul Caracal a ajuns si in presa internationala, fiind cea mai citita stire pe site-ul BBC News.

Demiterea Ecaterinei Andronescu, cea mai citita stire de pe site-ul BBC

Stirea cu privire la demiterea Ecaterinei Andronescu din functia de ministru al Educatiei a ajuns cea mai citita stire de pe siteul BBC.

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

incaperea secreta din cea mai veche biserica din Targu Jiu. Nu este doar o legenda

Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din cartierul Vadeni, din Targu Jiu, este cel mai vechi lacas de cult din oras, dar si cea mai veche biserica de zid din judetul Gorj.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )