Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tensiune dupa votul pentru un loc in board-ul FP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tensiune dupa votul pentru un loc in board-ul FP

Florian Munteanu: Administratorul Fondului trebuie sa aiba o abordare echidistanta, sa nu favorizeze niciun candidat, si sa aplice legile in vigoare la data adunarii actionarilor * Fondul Proprietatea: Nu exista un fundament legal pentru a putea spune ca cel mai ridicat procentaj de voturi duce la numirea persoanei respective, intr-un astfel caz Votul de saptamana trecuta pentru o pozitie de membru in Comitetul Reprezentantilor Fondului Proprietatea FP) a starnit tensiune in piata, in conditiile in care, pentru locul lasat liber de Sorin Mandrutescu, Frankiln Templeton, administratorul Fondului, a decis o noua convocare a actionarilor in care acestia sa-si exprime optiunea pentru ocuparea fotoliului vacant. continuă pe Ziarul Bursa

VIRAL de Sfanta Maria: PRIMA IMAGINE cu Valentina Pelinel si cei trei copii! Borcea se roaga dupa gratii pentru eliberare (FOTO)

Surpriza de proportii in mediul virtual, dupa ce Valentina Pelinel a publicat in premiera o imagine cu toti cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Motivul principal este acela ca ambele gemene.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )