Libnet.ro
UNICEF

01:05

RUSII iSI SCOT BANII DIN ROMANIA!

B1 B1,
RUSII iSI SCOT BANII DIN ROMANIA!

Rusii de la Alro Slatina isi scot banii din Romania. Miliardarul Vitali Machitski a propus ca intregul profit pe anul trecut sa fie dat actionarilor. Actionarul majoritar Vimetco cere. continuă pe B1

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Istoria numelor judetelor din Romania. De unde provine denumirea regiunilor

Unele nume ale judetelor din Romania provin din vechi cuvinte de origine straina, altele au legatura cu personalitati care au influentat zona sau sunt legate de diverse legende locale, scrie.

Orasul din Romania in care exista taxa pe umbra

Autoritatile locale din Romania se dovedesc a fi extrem de inventive cand vine vorba despre taxe. in mai multe localitati din tara sunt taxate cu cateva sute de lei casatoriile din.

Bancile din Romania, pe locul doi in Europa la profitabilitate in 2016. Cine ocupa primul loc

Bancile din Romania se afla in topul celor mai profitabile banci din Europa in 2016. Institutiile de credit din tara noastra au participat la studiul Autoritatii Bancare Europene, iar.

5 orase mari din Romania care merita investitia in locuinte premium

In ciuda contextului social si politic actual, in 2016, in principalele orase din Romania, dezvoltarea imobiliara si, in special, cea rezidentiala, a cunoscut cea mai mare amploare din perioada postdecembrista. Mai mult, nevoia imobiliara a populatiei.

Presedintele Klaus Iohannis: Comunitatea germanilor din Romania este parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii.

Klaus Iohannis: Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia.

Initiativa legislativa: rusii isi vor deschide conturi pe retelele sociale doar in baza cartii de identitate si doar cu numele lor reale

Un deputat rus vrea sa instituie reguli pentru utilizarea retelelor sociale de catre conationalii sai. Potrivit unei propuneri de lege, rusii ar urma sa se inregistreze in retelele sociale in baza cartii de identitate si vor fi obligati sa nu foloseasca nume alternative, relateaza portalul Meduza.

Consultare care vizeaza operatorii de retele IT si furnizorii de servicii digitale din Romania: Cum sa fie aplicata Directiva UE privind securitatea retelelor si a sistemelor informatice?

Ministerul Comunicatiilor a lansat o consultare publica privind transpunerea unei Directive UE care vizeaza masuri de securitate a retelelor si a sistemelor informatice in Uniunea Europeana Directiva NIS). Directiva, care va trebui aplicata de statele membre pana in 9 mai 2018, vizeaza operatorii de servicii esentiale si furnizorii de servicii digitale pe care se bazeaza din ce in ce mai mult numeroase intreprinderi din Uniune, precum serviciile de cloud computing, motoarele de cautare online si magazinele de aplicatii. NOTA: In Romania, s-a incercat promovarea Legii securitatii cibernetice, inainte de adoptarea acestei Directive UE. Legea a fost declarata insa neconstitutionala in 2015, unul dintre motive fiind ca SRI nu ar trebui sa fie autoritatea nationala in domeniul securitatii cibernetice.

Autoritatile din Romania vor probe de alimente din alte 5 state europene, in scandalul standardelor duble

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astazi ca a trimis vineri o scrisoare omologilor din cinci state europene pentru a avea acordul de a preleva probe pe alimente similare cu cele care se comercializeaza in Romania, iar ulterior sa poata fi facute analize comparative pentru depistarea unui eventual dublu standard in privinta calitatii alimentelor produse in vestul Europei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )