Libnet.ro
UNICEF

12:31

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Ordonanta lacomiei va avea efecte nefaste asupra finantarii, asupra IMM-urilor si asupra creditarii populatiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Ordonanta lacomiei va avea efecte nefaste asupra finantarii, asupra IMM-urilor si asupra creditarii populatiei

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, care reuneste cele mai mari organizatii ale investitorilor romani si straini, a transmis o scrisoare premierului Viorica Dancila in care ii solicita abrogarea Ordonantei 114 din decembrie 2018 privind masuri fiscal. continuă pe Wall-Street Ro

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere abrogarea OUG 114: va scadea calitatea vietii populatiei

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere Guvernului sa abroge Ordonanta 114, cea care impune taxa pe lacomie, suprataxarea companiilor din energie si telecomunicatii, cresterea salariului din constructii si modificari privind pensiile private, aratand ca aceasta schimba, in mod brutal, reguli in sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii populatiei.

Finantele modifica Declaratia 112, ca urmare a noutatilor aduse de ordonanta lacomiei

Ministerul Finantelor modifica Formularul D112 Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, ca urmare a noutatilor pe care le-a adus Guvernul prin ordonanta lacomiei.

Investitorii straini cer abrogarea OUG 114: Va avea consecinte nefaste pentru mediul de afaceri si pentru economie

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), o initiativa care reuneste cele mai mari organizatii ale investitorilor romani si straini, transmite o scrisoare deschisa adresata premierului Viorica Dancila,.

Ordonanta lacomiei lasa fara loc de munca 12.000 de angajati. Ce sector va fi afectat

Sindicatele din banci se pregatesc pentru concedierea a pana la 12. 000 de angajati, respectiv 25% din salariati din sectorul bancar, din cauza taxei pe lacomiei aplicate activelor bancare, sustine presedintele Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci FSAB).

Conditiile de acordare a spectrului radio pentru 5G, n consultare publica, ntr-un moment n care industria este bulversata de Ordonanta lacomiei

Conditiile si procedura de acordare a spectrului radio pentru 5G, tehnologia care va permite conectarea la retele a miliarde de utilizatori si obiecte inteligente din domeniul IoT Internet of Things) au fost joi scoase in consultare publica. Tinta a ramas aceeasi: licentele sa fie acordate pana pe 15 decembrie 2019. Problema este insa ca industria este bulversata de prevederile OUG 114/2018 si, intr-un document prezentat in premiera de HotNews. ro, marii operatori au avertizat ca noile taxe vor face imposibila implementarea 5G, iar intentia statului de a castiga minim 3,1 miliarde euro din aceasta licitatie este nerealista. Vezi in articol documentul de pozitie privind implementarea 5G.

Ordonanta lacomiei: Probleme identificate de catre Deloitte

Modificarile fiscale prin OUG 114/2019 au fost aprobate fara consultare in avans, desi legea transparentei decizionale prevede un termen de cel putin 30 de zile pentru publicarea textului si de 10 zile pentru ca asociatiile profesionale sa isi formuleze punctele de vedere, a declarat Dan Badin, partener Coordonator Servicii fiscale si juridice Deloitte Romania, in cadrul unei conferinte de presa.

ORDONANTA LACOMIEI face prapad: 12.000 oameni raman FARA LOC DE MUNCA! Iata domeniile afectate

Un sector prosper pana nu de mult da semne de falimentare! Oricum, agitatia e maxima in aceasta bransa. Sindicatele din banci se pregatesc pentru concedierea a pana la 12. 000 de angajati, respectiv 25%.

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )