Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un consilier de stat din aparatul premierului, numit director general al CFR SA

Adevărul Adevărul,
Un consilier de stat din aparatul premierului, numit director general al CFR SA

Un consilier de stat din aparatul premierului Viorica Dancila, Costin Mihalache, a fost numit, miercuri, in functia de director general al companiei de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA. continuă pe Adevărul

Costin Mihalache - Noul Director General CFR SA

Un consilier de stat din aparatul premierului Viorica Dancila, Costin Mihalache, a fost numit miercuri, in functia de director general al companiei de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA.

Marc Rey - noul Director General Brd Finance IFN

BRD Finance IFN, filiala specializata in credite de consum a BRD - Groupe Societe Generale, anunta numirea lui Marc Rey in calitate de Director General, pozitie ocupata anterior de Eric Dhoste, care si-a incheiat mandatul.

Compania petroliera de stat din Venezuela si-a mutat conturile la o banca din Rusia

Compania petroliera de stat din Venezuela PDVSA) a transmis clientilor sai sa depuna veniturile din vanzarea de petrol intr-un cont deschis recent la Gazprombank AO din Rusia, potrivit unor surse si a unui document consultat de Reuters, anunta news. ro.

Compania petroliera de stat din Venezuela si-a mutat conturile in Rusia

Compania petroliera de stat din Venezuela, PDVSA, a transmis clientilor sai sa depuna veniturile din vanzarea de petrol intr-un cont deschis recent la Gazprombank AO din Rusia, potrivit unor surse si a unui document consultat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )