Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cresterea salariului minim ramane pe viitorul Guvern. Dancila a anuntat ca se discuta intr-o prima lectura

Hotnews Hotnews,
 Cresterea salariului minim ramane pe viitorul Guvern. Dancila a anuntat ca se discuta intr-o prima lectura

Cresterea salariului minim de la 1 ianuarie va fi lasata pe viitorul Guvern, reiese din declaratiile facute luni de premierul demis Viorica Dancila. Ea a spus ca proiectul se va discuta intr-o prima lectura. continuă pe Hotnews

VIORICA DANCILA: Discutam cresterea salariului minim incepand de anul viitor la 2.262 de lei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia va fi discutata cresterea salariului minim, incepand de anul viitor, la 2. 262 de lei, iar pentru cei cu studii superioare la 2. 620 de lei pe luna.

Viorica Dancila, anunt important privind cresterea salariului minim la 2.262 de lei

Majorarea cu 100 de lei a salariului minim ar putea ramane in sarcina viitorului guvern. Proiectul de act normativ prevedemajorarea salariului minim brut la 2. 262 de lei pentru studii medii si 2. 620 de lei.

Dancila: Discutam cresterea salariului minim incepand de anul viitor la 2.262 de lei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia v.

Florin Jianu, despre capcana maririi salariului minim de catre Dancila: Pe actualul guvern nu il intereseaza banii oamenilor, pe ei ii intereseaza cat aduc la bugetul de stat in plus

Florin Jianu, presedintele Consiliului National al inteprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a criticat, intr-o conferinta de presa, felul in care Guvernul demis condus de Viorica Dancila a decis.

Guvernul demis, in sedinta inainte de votul de incredere pentru noul cabinet: Premierul Dancila are in plan sa aprobe cresterea salariului minim pe economie

Si tot astazi ar putea avea loc ultima sedinta a Guvernului Dancila. Premierul demis are in plan sa aprobe cresterea salariului minim pe economie de la 2080 de lei la 2260 de lei. in ciuda somatiilor fac.

Viorica Dancila paseaza responsabilitatea catre viitorul Guvern: Are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre pentru noi spitale la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca viitorul Guvern are totul pregatit pentru construirea de noi spitale la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova. Au actionat cu consecventa pentru a ajunge astazi sa avem pregatit.

Descoperiti. Trei mega-afaceri de miliarde pe care viitorul Guvern trebuie sa le gestioneze

Andreea Sava a prezentat, sambata seara,la Descoperiti trei mega-afaceri de miliarde pe care viitorul Guvern va trebui sa le gestioneze. O prima afacere ar fi privatizarea TAROM. PMP, prin persoana .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )