Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cum voia Dancila sa cumpere voturi la motiune. Liderii PSD din teritoriu care primesc miliardele din Fondul de Dezvoltare

Adevărul Adevărul,
Cum voia Dancila sa cumpere voturi la motiune. Liderii PSD din teritoriu care primesc miliardele din Fondul de Dezvoltare

Premierul Viorica Dancila planuia sa isi asigure sustinerea in teritoriu, alocand in urmatoarea perioada 10 miliarde de lei catre primari, iar judetele care au fost desemnate sa primeasca cele mai mari sume sunt cele ale unor importanti baronilor locali PSD si ale unor oameni cu greutate in partid. continuă pe Adevărul

Dancila isi ameninta propriul ministru PSD: Daca ne uitam, este revocata

Relatia dintre Viorica Dancila si Ana Birchall este una foarte tensionata, desi amandoua sunt din PSD, iar Birchall a fost numita in pozitia de ministru al Justitiei de catre premier. Ana Birchall a inceput sa faca eforturi pentru desfiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Respectiva institutie inventata de PSD este responsabila de efortul inutil .

Poze explozive de la negocierile pentru motiune. Tradatorii PSD, intorsi de la vot de Dancila

Negocierile dintre premierul Viorica Dancila si deputatii PSD care au semnat motiunea de cenzura sunt in toi si se pare ca au si o oarecare rata de succes. Deputatul PSD, Marius Sorin Ovidiu Bota, a semnat .

Viorica Dancila, intalnire de urgenta cu liderii PSD la Vila Lac

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit de urgenta cu parlamentarii PSD la Vila Lac. Viorica Dancila i-a chemat pe toti parlamentarii PSD la o discutie informala, departe de ochii presei. intalnirea are.

Stenograme. Ce au discutat liderii PSD, feriti de urechile lui Dancila

Mai multi lideri de organizatii din PSD s-au intalnit vineri dimineata dupa ce cu o zi in urma social-democratii au pierdut guvernarea in urma motiunii de cenzura. La intalnire nu a participat presedintele partidului Viorica Dancila, a carei pozitie pare sa scartaie, dupa cum arata stenogramele publicate de Digi24. De cealalta parte, aceasta a afirmat ca spera sa nu se trezeasca cu o miscare pucista.

Ziua Z pentru Guvern: Credeti ca va cadea Guvernul Dancila azi, prin motiune de cenzura? Votati pe Facebook B1.ro!

Astazi este Ziua Z pentru Guvernul Dancila. Joi, 10 octombrie, are loc votul de la motiunea de cenzura. Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )