Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cursul euro a bubuit dupa caderea Guvernului: Instabilitatea politica provoaca probleme in pietele financiare

B1 B1,
Cursul euro a bubuit dupa caderea Guvernului: Instabilitatea politica provoaca probleme in pietele financiare

Cum era de asteptat, cursul euro a inregistrat un nou record al perioadei din cauza incertitudinii politice ce urmeaza odata cu trecerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica. continuă pe B1

Vinerea cutitelor lungi in PSD dupa caderea Guvernului. Se pregateste mazilirea tradatorilor. Ce se va intampla cu Viorica Dancila?

La nici 24 de ore dupa caderea Guvernului PSD in Parlament, in PSD a inceput razboiul. Reuniti intr-o sedinta de urgenta informala condusa de Marcel Ciolacu,liderii social-democrati au inceput.

Tudor Chirila, reactie uluitoare, dupa caderea guvernului: Electoratul este needucat si uita repede!

Caderea guvernului nu avea cum sa-l lase tocmai pe Tudor Chirila indiferent. Acesta a militat intotdeauna pentru dreptate si a stat alaturi de cetateni la fiecare protest, incercand sa se zbata pentru ceea ce este corect pe el, pentru familia sa si pentru popor. Care a fost prima reactie dupa motiunea de ieri? Tudor Chirila, .

CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie incredibila si si-a spus parerea in legatura cu faptul ca Guvernul Dancila a picat, pe 10 octombrie. CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului CTP a reactionat intr-o maniera similara si efervescenta ca intotdeauna. A comparat Guvernul condus de Viorica Dancila cu unul comunist. Mai mult, reactia sa incredibila .

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Euro a crescut dupa caderea Guvernului. Ce se va intampla in perioada imediat urmatoare

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a evoluat in primele ore ale zilei intre 4,758 lei si 4,763 lei. La cursul oficial al BNR, moneda nationala s-a apreciat, joi, in.

Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMA! Ce se intampla dupa caderea Guvernului: Nu e de bine!

Cristian Tudor Popescu a salutat caderea Guvernului, joi, in urma depunerii motiunii de cenzura de catre Opozitie. Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul Totusi,.

Codrin Stefanescu a rabufinit la adresa TRADATORILOR dupa caderea Guvernului: Iata ca au reusit si au reusit cu unii de-ai nostri

Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea si un contestatar desavarsit al Vioricai Dancila, a declarat, joi, ca tradarile din partid sunt vinovati de caderea guvernului PSD.

Sedinta cruciala pentru viitorul PSD. Liderii partidului se reunesc in primul CEx de dupa caderea guvernului, la ora 18.30

Liderii social-democrati se vor reuni intr-o sedinta CEx PSD, vineri, la 18. 30, spun surse Antena 3. Este primul CEx al PSD de dupa motiune si caderea Guvernului Dancila. intre timp, la Parlament, mai.

PSD, umilit la Vaslui dupa caderea guvernului. O coroana de flori a fost agatata de gardul organizatiei judetene a PSD

Vasluienii au intampinat cum se cuvine caderea Guvernului Dancila, prin votul dinParlament la motiunea de cenzura, si au adus la sediul PSD o coroana de flori pe care au agatat-o de gardul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )