Libnet.ro
UNICEF

12:45

Daea o contrazice pe Dancila: Cele 43 de milioane de euro de la UE pentru pesta porcina nu merg la fermieri

Adevărul Adevărul,
Daea o contrazice pe Dancila: Cele 43 de milioane de euro de la UE pentru pesta porcina nu merg la fermieri

Ministrul Agriculturii Petre Daea a anuntat miercuri ca cele 43 de milioane de euro pe care le-a promis premierul Viorica Dancila fermierilor in sedinta de Guvern nu vor merge la crescatori, ci pentru investitii in dezinfectoare, laboratoare, echipamente pentru detectarea bolii, incineratoare si procurarea de scrofite. continuă pe Adevărul

Aproximativ 43 de milioane de euro vor ajunge la fermierii afectati de pesta porcina

Aproximativ 43 milioane de euro, atat bani europeni, cat si din bugetul national, vor ajunge la crescatorii de porcine afectati de pesta porcina africana, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Fermierii afectati de pesta porcina vor primi 43 de milioane de euro de la bugetul de stat si din fonduri europene

Fermele afectate de pesta porcina vor primi circa 43 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, premierul Viorica Dancila.

SIF Oltenia a primit cele 140 milioane de euro pentru actiunile BCR

Tranzactia prin care SIF Oltenia SIF5) si-a vandut catre Erste Group Bank participatia de 6,29% 1. 303 de actiuni) pe care societatea de investitii financiare o avea la Banca Comerciala Romana BCR) s-a finalizat ieri, SIF5 incasand suma de 140 de milioane de euro, dupa ce saptamana trecuta actionarii societatii au votat instrainarea pachetului de actiuni, informeaza emitentul printr-un comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UE aloca 6 milioane de euro pentru un proiect de asigurare cu apa si canalizare a orasului Cantemir

Pana in 2021, in Cantemir va fi construita o statie moderna de epurare si un sistem de canalizare pentru apele uzate. Sase milioane de euro vor fi alocate de catre Uniunea Europeana si Agentia Austriaca pentru Dezvoltare pentru realizarea proiectului Consolidarea infrastructurii de alimentare cu apa si canalizare in zonele rurale axata pe evacuarea in siguranta a apelor uzate in orasul Cantemir.

UE: Buget de 1 milion de euro pentru monitorizarea criptomonedelor si afacerilor fintech

Uniunea European a dezvaluit ca va aloca peste 1 milion de euro pentru monitorizarea criptomonedelor si afacerilor fintech pe parcursul anului 2019.

Dragnea, criticat dupa Referendum: cate lucruri nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro

Esecul rasunator al Referendumului nu ramane fara ecouri. Robert Negoita, primarul Sectorului 3 si apropiat al Gabrielei Firea, a lansat critici dure la adresa lui Liviu Dragnea, insinuand ca un lider politic ar trebui sa stie sa-si aduca oamenii la vot.

Sechestru de 4,5 milioane euro in dosarul lui Sebastian Vladescu

Procurorii DNA au pus sechestru in valoare de 4,5 milioane de euro pe averile inculpatilor in dosarul in care fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, este urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta.

Fabrica de camioane de la Brasov si-ar putea relansa activitatea cu un contract al Armatei, de 700 de milioane de euro, pe sapte ani

Roman Brasov participa, cu sanse reale, la mega-licitatia de 700 de milioane de euro pentru achizitia de camioane militare a MApN. Producatorul roman a participat la aceasta licitatie in asociere cu gigantii germani MAN si Rheinmetall. Concurenta este reprezentata de italienii de la Iveco.

Cat ne costa ura de 35 de milioane de euro

Nu a castigat nimeni nimic. Am aruncat peste 35 de milioane de euro pentru a ne demonstra ca ne putem uri un pic mai mult.

Surprinzator: UE acorda 1 MILION DE EURO pentru monitorizarea CRIPTOMONEDELOR!

Uniunea European a dezvaluit ca va aloca o suma considerabila pentru monitorizarea criptomonedelor si afacerilor fintech pe parcursul anului 2019, anunta StartupCafe. ro. Asa cum arata programul sau nual de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )