Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dancila anunta ca Guvernul va adopta, luni, hotararea privind alocarea catre primarii a fondurilor din cadrul PNDL

Adevărul Adevărul,
Dancila anunta ca Guvernul va adopta, luni, hotararea privind alocarea catre primarii a fondurilor din cadrul PNDL

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta, luni, hotararea privind alocarea catre primarii a fondurilor din cadrul Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), hotarare care nu a intrat in dezbaterea Executivului in sedinta de vineri. continuă pe Adevărul

Dancila: Guvernul va adopta, luni, hotararea privind alocarea catre primarii a fondurilor PNDL

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta, luni, hotararea privind alocarea catre prima.

Guvernul va adopta hotararea privind alocarea fondurilor din cadrul PNDL

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta, luni, hotararea privind alocarea catre primarii a fondurilor din cadrul Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), hotarare care nu a intrat in dezbaterea Executivului in sedinta de vineri. Totodata, Dancila spune ca in CEx se va stabili daca PSD va merge la a doua runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis.

Prima sedinta a Guvernului dupa ce a fost demis prin motiune de cenzura. Dancila anunta ca vrea sa aprobe rectificarea bugetara si achitarea facturilor pe PNDL

Viorica Dancila a anuntat ca vrea ca Guvernul sa aprobe, in sedinta de vineri, mai multe hotarari ale Executivului prin care sa fie aprobata rectificarea bugetara si sa fie achitate facturile din PNDL 1 si PNDL 2, scrie Mediafax. Nu putem sa blocam administratia locala. Eu as vrea sa dam hotarare de Guvern sa achitam si toate facturile din PNDL 1, PNDL 2. Eu m-as bucura ca maine sa dau hotararea de Guvern pentru rectificarea bugetara. Sa dau hotararea de Guvern pentru achitarea facturilor pe PNDL 1 si PNDL 2, pentru ca mi-e frica de faptul ca urmatorul Guvern va intrerupe acest program, a afirmat Viorica Dancila, joi seara, la Romania Tv.

Dancila anunta ca social-democratii nu se vor duce la consultarile de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, ca PSD nu va participa la consultarile de vineri de la Cotroceni. Aceasta spune ca un mandat pentru discutii ar fi trebuit stabilit in Comitetul Executiv, ceea ce nu s-a intamplat.

Rasturnare de situatie. Dancila anunta ca PSD nu merge la consultarile de la Cotroceni

Viorica Dancila a anuntat, joi seara, ca PSD nu va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni. Ea a precizat ca daca vreun coleg din PSD va merge, o va face fara mandat de la partid. De ce sa ma.

Mutarea anului pe scena politica! Viorica Dancila anunta ca se duce la consultarile de la Palatul Cotroceni

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a anuntat, joi, la plecarea de la Parlament, ca PSD va merge va consultarile de la Cotroceni anuntate de presedintele Klaus Iohannis. Sigur ca da,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )