Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern pentru luni

Adevărul Adevărul,
Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern pentru luni

Premierul demis Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern pentru luni, incepand cu ora 13. Vineri, ea a anuntat ca Executivul va adopta in aceasta sedinta hotararea privind alocarea catre primarii a fondurilor din cadrul PNDL. continuă pe Adevărul

Dancila a convocat o noua sedinta de guvern pentru luni

Premierul inca in exercitiu Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de guvern pentru luni, incepand cu ora 13. Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca luni, cel tarziu marti, va desemna un nou premier.

Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de Guvern. Rectificarea bugetara pe ordinea de zi

Viorica Dancila, premierul interimar, a convocat o noua sedinta de Guvern, luni, atunci cand presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu liderii partidelor la Cotroceni. Potrivit surselor obtinute de.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata care sunt temperaturile pentru ziua de luni, 14 octombrie! Meteorologii au sustinut ca vom mai avea parte o buna perioada de temperaturi calduroase si vreme frumoasa. Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie Meteorologii au indicat faptul ca vremea va fi cu .

Sedinta cruciala pentru viitorul PSD. Liderii partidului se reunesc in primul CEx de dupa caderea guvernului, la ora 18.30

Liderii social-democrati se vor reuni intr-o sedinta CEx PSD, vineri, la 18. 30, spun surse Antena 3. Este primul CEx al PSD de dupa motiune si caderea Guvernului Dancila. intre timp, la Parlament, mai.

Greta Thunberg a pierdut cursa Premiului Nobel pentru Pace. Premierul etiopian este castigator

Premierul etiopian Abiy Ahmed este laureatul Premiului Nobel pentru Pace pe 2019, a anuntat Berit Reiss-Andersen, presedintele Comitetului Nobel norvegian. Abiy Ahmed a reusit sa o depaseasca astfel pe tanara activista Greta Thunberg foto dreapta).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )