Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, despre nerespectarea tintei de 180 km de autostrada: De ce sa demisionez, coordonez eu?

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre nerespectarea tintei de 180 km de autostrada: De ce sa demisionez, coordonez eu?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca nu va demisiona daca guvernul nu va atinge in acest an tinta de 180 km de autostrada dati in folosinta, obiectiv asumat de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb. De ce sa demisionez, coordonez eu?, a raspuns Dancila la intrebarile ziaristilor. continuă pe Adevărul

Dancila, despre audierea lui Kovesi: imi doresc ca justitia sa-si faca datoria si sa fie independenta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri la finalul sedintei din plenul Parlamentului ca nu vrea sa comenteze audierea Laurei Codruta Kovesi, insa vrea ca justitia sa-si faca datoria.

Viorica Dancila, despre acuzatiile la adresa lui Kovesi: Nu e treaba mea sa comentez. Justitia sa isi faca treaba

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la acuzatiile aduse Laurei Codruta Kovesi, ca nu este treaba prim-ministrului sa comenteze o problema legata de justitie, precizand ca in fata.

Viorica Dancila, despre dosarul lui Kovesi: in fata legii trebuie ca toti sa fim egali si sa raspundem in mod similar (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa comenteze citarea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, in calitate de suspect la sectia speciala de anchetare a magistratilor. Nu vreau sa comentez.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )