Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dancila, despre proiectul de buget si taxa pe lacomie: Un Guvern trebuie sa dea dovada de flexibilitate. Vom aduce modificari

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre proiectul de buget si taxa pe lacomie: Un Guvern trebuie sa dea dovada de flexibilitate. Vom aduce modificari

Guvernul discuta vineri proiectul de buget pe 2019, precum si modificari ale Ordonantei care instituie taxa pe lacomie, desi cele doua documente nu se afla pe ordinea de zi a sedintei care va incepe la ora 12,00, acestea urmand sa fie introduse pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de vineri, a anuntat joi seara premierul Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Dancila, despre solicitarea UDMR pe OUG 114: Guvernul trebuie sa dea dovada de flexibilitate

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi seara, la Antena 3, intrebata despre solicitarea UDMR de a amana intrarea in vigoare a unor prevederi referitoare la taxa pe activele financiare, ca Guvernul trebuie sa dea dovada de flexibilitate, potrivit Mediafax.

DIICOT, despre proiectul de buget: Fondurile alocate nu permit desfasurarea in conditii optime a activitatii. Este pusa in pericol finalizarea unor dosare

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sustine ca fondurile alocate prin proiectul de buget nu permit desfasurarea in conditii optime a activitatii si pun in pericol finalizarea cauzelor penale aflate in curs. Institutia sustine ca dupa plata datoriilor, suma ramasa ii permite functionarea pentru cel mult sase luni.

Discutie telefonica Merkel - Dancila despre proiectul Nord Stream 2. Miza este una de miliarde de euro

Evolutii spectaculoase in privinta proiectelor de independenta energetica ale Europei fata de gazul rusesc. Romania, ca membru al Uniunii Europene care detine presedintia Consiliului Uniunii Europene,.

Dancila spune ca proiectul de buget se va afla pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de vineri a Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu la Antena 3, ca proiectul de buget se va afla pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de vineri a Guvernului.

Premierul Dancila, despre bugetul pe anul 2019: Bugetele locale, cu 19% mai mari

Premierul Viorica Dancila face declaratii la sedinta de guvern de la Palatul Victoria legat de bugetul pe anul 2019. Astazi adoptam proiectul de buget pentru anul 2019. Proiectul a fost intens.

FITCH RATINGS, DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Un deficit de 2,6% din PIB, mult prea optimist

Proiectul de buget pe 2019 al Romaniei mizeaza pe reducerea deficitului bugetar, insa se bazeaza pe ipoteze optimiste si nu reuseste sa clarifice incertitudinile cu privire la noua taxa bancara, apreciaza agentia de evaluare financiara Fitch intr-un raport publicat marti, redat Agerpres.

Viorica Dancila, despre buget: Asiguram finantarea majorarii salariilor si pensiilor. Bugetele locale beneficiaza de o alocare record

Premierul Viorica Dancila a declarat, la debutul sedintei de Guvern, ca bugetul care va fi adoptat astazi va asigura finantarea majorarii salariilor si pensiilor, bugetele locale vor avea o alocare record, iar deficitul bugetar se va mentine la 2,5% din PIB.

DANCILA, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE Argumentele presedintelui sunt necredibile

Premierul Vioroca Dancila a declarat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice.

Dancila, despre respingerea numirii Olgutei Vasilescu: Argumentele presedintelui sunt necredibile. ii cerem sa abandoneze jocurile politice

Premierul Vioroca Dancila a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice.

Dancila, despre discutia cu Timmermans: I-am spus ca vreau sa dau OUG, ca e un act de dreptate

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, la Antena 3, ca i-a transmis prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans ca vrea sa dea ordonanta de urgenta pe completurile de 5 si ca actul normativ este un act de dreptate, nefiind vorba de o amnistie si gratiere, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )