Libnet.ro
UNICEF

05:45

Florin Citu cere comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca PNL a venit la guvernare pentru a salva Romania

Antena3 Antena3,
Florin Citu cere comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca PNL a venit la guvernare pentru a salva Romania

Florin Citu cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca Viorica Dancila si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta. continuă pe Antena3

Viorica Dancila ii raspunde lui Florin Citu: Sa vina in Parlament si sa spuna ce face cu banii imprumutati

Viorica Dancila a comentat afirmatia lui Florin Citu, potrivit careia ministrul cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si precizeaza ca fostul premier si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Florin Citu prezinta o lista de pesedisti: Romanii trebuie sa stie cu nume si prenume cine a distrus economia in ultimii trei ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, cere ca mai multi lideri si fosti lideri aiPSD sa dea explicatii in Parlament pentru situatia economica din prezent.

FLORIN CITU: Dancila si Teodorovici trebuie sa vina sa explice de ce au aruncat economia Romaniei in haos

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, marti, ca fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, trebuie sa vina sa explice in Parlament, in cadrul unei comisii de ancheta, de ce au aruncat economia Romaniei in haos, in decembrie 2018, cu OUG 114.

Florin Citu: Dancila si Teodorovici sa vina in Parlament, sa explice OUG 114

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al.

Viorica Dancila vrea sa clarifice nelamuririle despre OUG 114: Nu imi este teama sa vin in Parlament

Viorica Dancila ii raspunde, marti, ministrului Finantelor, Florin Citu, care a acuzat-o ca, impreuna cu Eugen Teodorovici, au dus la devalizarea tarii. Dancila spune ca este pregatita sa vina in.

Florin Citu: Avem tabloul complet al dezastrului lasat in urma de guvernarea PSD Sase fosti ministri si premieri, chemati in Parlament pentru explicatii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, spune ca prim-ministrii si ministrii de Finante din ultimii trei ani vor trebui sa explice in Parlament situatia actuala a economiei. El mai afirma ca Inspectia economico-financiara a inceput controale acolo unde exista elemente suspecte privind gestionarea banilor publici.

Florin Citu, intrebat cine il urmareste: E un mesaj direct pentru bichon si stapanul lui

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, s-a plans ca este urmarit.

FLORIN CITU: Eu nu cred ca PSD vrea sa ascunda ceva, eu cred ca PSD vrea sa fie transparent

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat duminica, inaintea sedintei Consiliului National al PNL, ca isi doreste o discutie cu cifrele pe masa cu oficialii din PSD care au condus tara si ca vrea ca acestia sa explice de ce economia arata asa cum am prezentat-o noi.

PSD, DESPRE FLORIN CITU: Nu a reusit sa inteleaga nici macar cati bani are de restituit in contul datoriilor din anii trecuti

PSD a transmis, sambata, o replica la mesajele lui Florin Citu legate de imprumuturile pe care le-au facut guvernele formatiunii. Social-democratii sustin ca ministrul Finantelor, ministru habarnist, nu stie sa spuna nici cat a imprumutat, nici pe ce perioada si nici cat are de platit in contul datoriilor de anii trecuti.

Critici dure la adresa lui Florin Citu

Florin Citu, ministrul de Finante, este criticat dur chiar de catre unul dintre sustinatorii guvernului liberal.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )