Libnet.ro
UNICEF

23:45

Florin Citu DESFIINTEAZA bilantul Vioricai Dancila: Prezentarea este plina de MANIPULARI si MINCIUNI. Credeti ca ar trebui sa-i facem PLANGERE PENALA?

B1 B1,
Florin Citu DESFIINTEAZA bilantul Vioricai Dancila: Prezentarea este plina de MANIPULARI si MINCIUNI. Credeti ca ar trebui sa-i facem PLANGERE PENALA?

Senatorul PNL Florin Citu reactioneaza dur dupa prezentarea bilantului la sase luni de guvernare de catre premierul Viorica Dancila. Citu afirma ca prezentarea prim-ministrului este plina de. continuă pe B1

PNL DESFIINTEAZA bilantul Vioricai Dancila: Prezentarea este plina de MANIPULARI si MINCIUNI. Credeti ca ar trebui sa-i facem PLANGERE PENALA?

Senatorul PNL Florin Citu reactioneaza dur dupa prezentarea bilantului la sase luni de guvernare de catre premierul Viorica Dancila. Citu afirma ca prezentarea prim-ministrului este plina de.

Siegfried Muresan DESFIINTEAZA bilantul prezentat de Viorica Dancila: INFLATIE-RECORD, ATACURI la adresa justitiei, prestatii RIDICOLE pe plan extern

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan reactioneaza dupa ce Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii. Prim-ministrul Viorica Dancila a prezent.

Bilantul Cabinetului Dancila - sase luni de guvernare

Romania multilateral dezvoltata - asa arata bilantul prezentat de prim-ministrul Viorica Dancila la sase luni de cand conduce guvernul tarii. O prezentare cu multe cifre, cu cresteri procentuale extraordinare, cu grafice menite sa arate ca tara se afla pe drumul cel bun si ca persoanele care contesta activitatea Executivului nu au niciun motiv temeinic.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )