Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se intampla dupa caderea guvernului PSD? Scenariile formarii viitorului Cabinet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce se intampla dupa caderea guvernului PSD? Scenariile formarii viitorului Cabinet

Caderea Guvernului Viorica Dancila deschide calea catre trei scenarii posibile pentru Guvernul Romaniei. Economistii BCR subliniaza ca pentru rezolvarea problemei fiscale a tarii, viitorul Cabinet va avea nevoie de o puternica sustinere in Parlament si. continuă pe Wall-Street Ro

Surse Euractiv.com: PNL il va propune pe Siegfried Muresan pentru postul de comisar european, dupa caderea guvernului PSD

Publicatia Euractiv. com scrie joi, citand o sursa de rang inalt din cadrul Partidului Popular European PPE), ca Partidul National Liberal PNL, centru-dreapta), care a fost varful de lance al motiunii de cenzura care a dus la caderea guvernului social-democrat de la Bucuresti, il va propune pe Siegfried Muresan, europarlamentar si vicepresedinte al grupului PPE, pentru preluarea postului de comisar european la Transporturi.

PNL il va propune pe Siegfried Muresan pentru postul de comisar european, dupa caderea guvernului PSD

Publicatia Euractiv. com scrie joi, citand o sursa de rang inalt din cadrul Partidului Popular European PPE), ca Partidul National Liberal din Romania PNL, centru-dreapta), care a fost varful de lance al motiunii de cenzura care a dus la caderea.

Eugen Tomac (PMP), dupa caderea Guvernului PSD: Solutia corecta este un executiv care sa-si asume cel putin un an de zile actul guvernarii in mod transparent

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca membrii partidului pe care il conduce vormerge vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni de la ora 12,30. Am avut rolul nostru esential in a da jos.

Codrin Stefanescu a rabufinit la adresa TRADATORILOR dupa caderea Guvernului: Iata ca au reusit si au reusit cu unii de-ai nostri

Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea si un contestatar desavarsit al Vioricai Dancila, a declarat, joi, ca tradarile din partid sunt vinovati de caderea guvernului PSD.

CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie incredibila si si-a spus parerea in legatura cu faptul ca Guvernul Dancila a picat, pe 10 octombrie. CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului CTP a reactionat intr-o maniera similara si efervescenta ca intotdeauna. A comparat Guvernul condus de Viorica Dancila cu unul comunist. Mai mult, reactia sa incredibila .

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Traian Basescu, dupa caderea guvernului: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Cristian Tudor Popescu, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot!

Cristian Tudor Popescu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca prin votul de la motiune urmasul guvernului ceausist, guvernul Dancila, a fost daramat in mod democratic. Ceausismul a.

Mihai Sora, mesaj dupa caderea Guvernului Dancila: Sa nu ne bucuram inainte de vreme

Mihai Sora a reactionat cu un mesaj pe Facebook dupa ce Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut in urma motiunii de cenzura. Dragi prieteni, traim zile in care nu doar au cazut multe masti ba.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )