Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liliana Minca si-a dat demisia, desi urma sa fie oricum data afara. A lucrat doar 4 zile la Ministerul Finantelor

Hotnews Hotnews,
 Liliana Minca si-a dat demisia, desi urma sa fie oricum data afara. A lucrat doar 4 zile la Ministerul Finantelor

Una dintre ultimele decizii emise de fostul premier Viorica Dancila a fost numirea Lilianei Minca la Ministerul Finantelor in functia de secretar general adjunct, postul avand caracter temporar. Asta se intampla pe data de 4 noiembrie seara, atunci fiind publicata in Monitorul Oficial decizia de numire. Asta desi, cu cateva ore inainte, in aceiasi zi, Guvernul PNL a obtinut votul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Liliana Minca a petrecut doar patru zile in postul de la Ministerul Finantelor: Fosta sefa a Loteriei si-a dat demisia desi stia ca urmeaza sa fie schimbata din functie

Viorica Dancila a impartit sinecuri pana in ultima clipa pe care a petrecut-o la Palatul Victoria. Iar una dintre persoanele care au primit o functie pe ultima suta de metri de la Guvernul PSD a fost Liliana.

Un lider PSD si-a dat demisia din functia de secretar de stat

Un lider PSD si-a dat demisia din functia de secretar de stat Presedintele PSD Sector 2, Rodica Nassar, si-a inaintat, marti, demisia din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului.

Si-a dat demisia si face bani din filmarile in care arata cum consuma peste 5000 de calorii la o masa

O tanara de 22 de ani si-a dat demisia de la locul de munca pentru a avea suficient timp sa manance mancare chinezeasca si fast-food. Dupa ce a postat clipurile cu mesele sale, aceasta a ajuns sa aiba peste 40 000 de fani.

Omul cheie in elaborarea bugetului si-a dat demisia de la Ministerul Finantelor

Dupa 28 de ani de activitate in Ministerul Finantelor, Daniela Pescaru si-a dat demisia din functia de secretar de stat, decizia privind eliberarea sa din functie fiind deja publicata in Monitorul oficial, scrie Agerpres.

Si-a dat demisia pentru ca nu avea timp suficient sa manance. Viata ei s-a schimbat la 180 de grade. E incredibil din ce scoate bani acum tanara de 22 de ani

O femeie de 22 de ani a hotarat sa isi dea demisia de la locul de munca dintr-un motiv banal. Aceasta voia sa aiba suficient timp sa manance mancare chinezeasca si fast-food. Dupa ce a postat clipurile cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )