Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lucian Bode, aviz negativ: Prefer sa fiu ministru in Guvernul Orban decat sa fi fost, Doamne fereste, condus de Dancila. Tarom, avans fara sursa de finantare

Adevărul Adevărul,
Lucian Bode, aviz negativ: Prefer sa fiu ministru in Guvernul Orban decat sa fi fost, Doamne fereste, condus de Dancila. Tarom, avans fara sursa de finantare

Ministrul propus al Transporturilor, Lucian Bode, a primit miercuri aviz negativ in comisiile parlamentare. El i-a transmis fostului ministru Razvan Cuc ca prefera sa fie ministru in Guvernul condus de Ludovic Orban, decat sa fi fost, Doamne fereste, condus de Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Bode, catre Cuc: Mai bine ministru in Guvernul Orban decat sa fi fost, Doamne fereste, condus de Dancila Liberalul a primit aviz negativ

Lucian Bode, propus de PNL pentru Ministerul Transporturilor, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament. El ingroasa astfel randurile ministrilor propusi care nu au reusit sa.

Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Bogdan Gheorghiu a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat.

Ionut Stroe - aviz negativ pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului

Ionut Stroe, propos pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, a primit, marti, aviz negativ din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Camera Deputatilor s.

Marcel Vela, aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Monica Anisie, aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ, marti, in comisiile de specialitate din Parlament, pentru functia deministru al Educatiei si Cercetarii. S-au inregistrat 14 voturi pentru, 15 impotriva si o ab.

Catalin Drula: Lucian Bode, inca un ministru al transporturilor mancat de sistem

Liderul deputatilor USR, Catalin Drula, afirma ca ar fi vrut sa-i adreseze intrebari ministrului Lucian Bode la audierile din comisii, dar nu a putut din cauza parlamentarilor PNL care au facut un scut mai eficient decat o facea PSD-ul pe vremuri.

Bogdan Gheorghiu, aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Ministrul propus la Cultura, Bogdan Gheorghiu, a primir, marti, avia negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament. S-au inregistrat 13 voturi impotriva numirii ca ministru, 9 pentru si 2.

Planul de rezerva al PSD. Cum vor pesedistii sa traga de timp si sa blocheze votul pe Guvernul Orban II din 24 februarie Simonis: Vom solicita noi propuneri de ministri in locul celor care au primit aviz negativ

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor Alfred Simonis a declarat, marti, ca PSD ii va solicita premierului desemnat sa faca noi propuneri de ministrii in locul celor care au primit aviz negativ in comisii. in cazul in care Ludovic Orban nu va desemna nume noi, PSD va boicota sedinta din 24 februarie prin care trebuie dat votul pentru investirea cabinetului. Miza pesedistilor este taraganarea calendarului pentru anticipate si chiar suspendarea acestora.

Scandal la audierile din Parlament pentru Guvernul Orban 2. Ministrul Ion Stefan, aviz negativ

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ din partea parlamentarilor si a facut circ la audieri: 20 voturi impotriva, 7 abtineri. Asa s-au pozitionat parlamentarii din Comisia de Dezvoltare pentru numirea lui Ion Stefan in viitorul Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2571 seconds )