Libnet.ro
UNICEF

19:17

Ministrul Finantelor: Daca foloseam metoda PSD, puteam sa reducem deficitul din pix. Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu si-au asumat acest buget (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor: Daca foloseam metoda PSD, puteam sa reducem deficitul din pix. Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu si-au asumat acest buget (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca guvernul liberal ar fi apleat la metoda PSD ar fi putut sa reduca deficitul bugetar din pix si a. continuă pe B1

Ministrul Finantelor acuza PSD de furt si neglijenta. Citu: Cu aceasta rectificare, punem punct unei pratici mizerabile prin care banii publici erau folositi de baroni locali (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a subliniat ca rectificarea bugetara propusa de Guvernul Orban pune punct unei practici mizerabile prin care banii, care trebuiau sa ajunga catre cheltuieli sociale er.

Ministrul Finantelor, despre dezastrul lasat in urma de PSD: Banii de pensii nu erau inclusi in bugetele multor ministere. ii includem acum, la rectificare. Ne imprumutam ca sa platim (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca executivul PSD nu a prevazut in buget banii pentru plata pensiilor pentru.

Ministrul Finantelor face acuzatii grave: Banii care trebuiau sa ajunga pentru cheltuieli sociale erau folositi pentru baroni locali

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca rectificarea bugetara era necesara. Potrivit ministrului, rectificarea are rolul de a indrepta si de a repara toate prostiile facute de PSD in ultimii trei.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

SALARIUL MINIM. Anuntul-soc facut de ministrul Finantelor: Se va renunta, este discriminatoriu

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca de anul viitor se va renunta la salariul minim diferentiat pentru studiile superioare, deoarece este discriminatoriu. Romania.

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Deficitul bugetar pentru 2018 va fi revizuit la peste 4%, de la 2,76%, cat a fost tinta asumata la inceputul anului, a anuntat, intr-un interviu acordat Bloomberg, ministrul Finantelor, Florin Citu, preluat de Profit. ro.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Finantelor, Florin Citu: Astazi facem inca un pas pentru a avea aceasta Romanie normala

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca duminica, in ziua celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, se face inca un paspentru a avea o Romanie normala. Am.

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Noul ministru al Finantelor din Romania s-a angajat sa controleze deficitul bugetar care este prevazut sa devina cel mai mare din Uniunea Europeana in anii urmatori, relateaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )