Libnet.ro
UNICEF

05:00

Orban ii cere lui Dancila sa nu majoreze salariul minim inainte de a pleca de la guvern: ii somez sa nu adopte nicio hotarare. Daca o fac, o vom modifica

Hotnews Hotnews,
 Orban ii cere lui Dancila sa nu majoreze salariul minim inainte de a pleca de la guvern: ii somez sa nu adopte nicio hotarare. Daca o fac, o vom modifica

Ludovic Orban a declarat ca guvernul demis condus de Viorica Dancila nu are dreptul legal de a da o hotarare privind cresterea salariului minim, avertizand ca, daca totusi acest lucru se va intampla, noul cabinet o va modifica. Proiect: Salariul minim pentru cei cu studii superioare creste la 2. 620 lei DOCUMENT)Salariul minim majorat din 2020 si firmele private care il vor resimti mai greu. continuă pe Hotnews

Orban ii cere lui Dancila sa nu majoreze salariul minim inainte de a pleca de la guvern: ii somez sa nu adopte nicio hotarare. Daca o fac, o vom modifica

Ludovic Orban a declarat ca guvernul demis condus de Viorica Dancila nu are dreptul legal de da o hotarare privind cresterea salariului minim, avertizand ca, daca totusi acest lucru se va intampla, noul cabinet o va modifica. Proiect: Salariul minim pentru cei cu studii superioare creste la 2. 620 lei DOCUMENT)Salariul minim majorat din 2020 si firmele private care il vor resimti mai greu.

Guvernul Dancila vrea sa majoreze salariul minim cu 100 de lei. Orban: ii somez sa nu adopte nicio hotarare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat joi ca va modifica Hotararea de Guvern prin care se va mari salariul minim pe economie cu 100 de lei, in cazul in care Guvernul Dancila va adopta un astfel de act.

Cu cat vrea Ministerul Muncii sa majoreze salariul minim in perioada urmatoare

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a publicat miercuri un proiect de Hotarare de Guvern conform caruia salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 2. 262 lei lunar, incepand din ianuarie 2020, pentru un program normal de.

Guvernul Dancila vrea sa mareasca salariul minim, desi a fost demis. Ce spune PNL

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai, a lansat un atac la adresa premierului desemnat Ludovic Orban, dupa ce liderul PNL a criticat anuntul PSD cu privire la majorarea salariului minim net pe economie cu 100 de lei. Guvernul Dancila vrea sa mareasca salariul minim. PNL critica decizia Ministrul Muncii a anuntat ca Executivul va pune .

ORBAN, DESPRE INTENTIA GUVERNULUI DE A MAJORA SALARIUL MINIM CU 100 DE LEI: ii somez sa nu adopte nicio hotarare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca Guvernul Dancila nu are capacitatea de a adopta o hotarare cu un impact economic important, cum este cea de majorare a salariului minim cu 100 de lei, si someaza Executivul sa nu adopte o astfel de decizie. El adauga ca, daca va fi adoptata totusi aceasta hotarare, atunci PNL o va anula.

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat cu cat va creste

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat, marti, intr-un moment prielnic, cu cat va creste. Viorica Dancila a anuntat ca va majora salariul minim pe economie Momentele trebuie alese si asa a gandit si premierul demis Viorica Dancila. Mai clar, oficialul a declarat, marti, in timpul unei actiuni electorale la Botosani, .

Budai: Salariul minim va fi majorat in 2020. Am discutat cu doamna Dancila si cu domnul Teodorovici

Executivul va pune de miercuri in transparenta o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai.

Nicule, mai da-le-o suta! Cabinetul demis Dancila mai da inca 100 de lei la salariul minim

Executivul a pus ieri in dezbatere publica o hotarare, prin care salariul minim pe economie va fi ma.

Guvernul demis anunta ca salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat, marti, ca Executivul Dancila decide majorarea salariului minim cu 100 de lei. Vor sa desfiinteze salariul minim noul guvern - n. r. ), adica sa ne.

Creste salariul minim la 1363 lei net. E mult, e putin?

Salariul minim a fost intr-o continua crestere, ceea ce e normal. in ultimii aproape 20 de ani, cu exceptia unuia, a urcat constant. Recent, ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat cresterea salariului minim cu 100 de lei pe net), lucru precizat in programul de guvernare, ceea ce nu este o noutate. 100 de lei pe net inseamna un salariu minim de 1363 lei in mana. Pe brut, pentru ca statul incaseaza contributii si impozit pe venit, reprezinta o crestere de 180 lei, deci un salariu de 2260 lei. in prezent, salariul minim brut este de 2080 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )