Libnet.ro
UNICEF

13:00

PNL ataca la CCR proiectele PSD privind amanarea ratelor, chiriilor, utilitatilor:Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

Adevărul Adevărul,
PNL ataca la CCR proiectele PSD privind amanarea ratelor, chiriilor, utilitatilor:Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi susnt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca. continuă pe Adevărul

PNL va ataca la Curtea Constitutionala legile PSD privind amanarea ratelor si suspendarea platii utilitatilor: Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la CCR proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi sunt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut de Parlament

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut, astazi, si de Camera Deputatilor, care este for decizional, cu 214 voturi pentru, din 327 exprimate.

Adevarul Live: Despre amanarea ratelor la credite cum se calculeaza noile rate si dobanzile aferente

Pentru ca normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea ratelor la credite nu au fost publicate, sunt cateva prevederil ale actului normativ de care romanii cu probleme la plata ratelor trebuie sa tina cont.

ONLINE, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Deputatii voteaza maine amanarea ratelor si reechilibrarea contractelor de credit

Deputatii urmeaza sa voteze, maine, in plen, proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata, in vederea reechilibrarii contractelor, si amanarea ratelor bancare. Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir a anuntat, ieri, pe pagina sa de Facebook, ca initiativele legislative au fost puse pe ordinea de zi a sedintei de plen de maine: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de vineri Legea 102019 cu criteriile de impreviziune la darea in plata si Legea privind amanarea platii ratelor, dobanzilor si comisioanelor catre banci, IFN-uri si recuperatori!.

Modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor - vineri, in plenul Camerei Deputatilor

Proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor bancare au fost puse pe ordinea de zi de vineri a plenului Camerei Deputatilor, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir.

AURSF: Guvernul modifica Ordonanta privind amanarea platii ratelor la credite

Miscarea consumatorista a utilizatorilor de servicii financiare a inregistrat, luni, o victorie strategica de mare importanta, reusind, prin argumente, sa determine Guvernul sa procedeze la modificarea Ordonantei de Urgenta privind amanarea platii ratelor la credite, inainte de publicarea acesteia in Monitorul Oficial, a transmis Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF).

Ordonanta pentru amanarea ratelor la credite, publicata: cum beneficiezi de ea

Foarte multi romani au asteptat masurile din parte guvernului Orban referitoare la amanarea platii ratelor la credite bancare. in urma cu cateva ore, aceasta a fost publicata in Monitorul Oficial. Printre ordonantele guvernului Romaniei luate pe parcursul acestei stari de urgenta se numara un document menit sa ajute persoanele fizice si firmele cu rate la .

Florin Roman anunta ca PNL va ataca la Curtea Constitutionala modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor

PNL va ataca la Curtea Constitutionala modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor si proiectele promovate de PSD privind amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati, a anuntat, vineri, liderul deputatilor liberali, Florin Roman.

Avertismentul lui Ciolacu pentru PNL: Sper sa le dea Dumnezeu gandul cel bun sa nu blocheze aceste masuri

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu le-a transmis un avertisment liberalilor, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat vineri mai multe proiecte de lege ale social-democratilor privind amanarea ratelor. ii avertizez pe cei de la PNL: Sper sa le dea Dumnezeu gandul cel bun si sa nu blocheze aceste masuri de care romanii au nevoie, a precizat Ciolacu.

Senatul a adoptat amanarea ratelor bancare. PSD: Am corectat ordonanta Guvernului

Senatul a adoptat, marti, un proiect de lege privind suspendarea platii ratelor bancare. Parlamentarii PSD au spus ca au corectat, astfel, prevederile din ordonanta data de Guvern, care mentinea dobanda la dobanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )