Libnet.ro
UNICEF

17:01

Primarul Buzaului, indemn pentru PSD-isti de fata cu Viorica Dancila: Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Buzaului, indemn pentru PSD-isti de fata cu Viorica Dancila: Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru (VIDEO)

Primarul Buzaului, Constantin Toma, a transmis, intr-o conferinta de presa, care sunt motivele pentru care ar trebui votata Viorica Dancila. El sustine ca, desi nu este cel mai bun candidat, nu-i nici un ge. continuă pe B1

Primarul Buzaului, indemn pentru PSD-isti de fata cu Viorica Dancila: Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru (VIDEO)

Primarul Buzaului, Constantin Toma, a transmis, intr-o conferinta de presa, care sunt motivele pentru care ar trebui votata Viorica Dancila. El sustine ca, desi nu este cel mai bun candidat, nu-i nici un ge.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Ludovic Orban: Viorica Dancila, ZERO, ZERO SANSE in turul II al prezidentialelor (VIDEO)

Ludovic Orban este de parere ca Viorica Dancila nu are nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Zero sanse. Zero. Si asa e prea mult pentru ea ca a.

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a afirmat luni ca a aflat din presa ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de Administratia Prezidentiala pentru a invita persoane la dezbaterea acestuia de marti. E inacceptabil ca presedintele sa apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activitati de natura electorala, adica in folos politic propriu, a subliniat Dancila pe Facebook.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Viorica Dancila anunta ca europarlamentarii PSD o vor vota pe Adina Valean pentru a deveni comisar european

Liderul PSD, Viorica Dancila, a anuntat luni seara ca europarlamentarii PSD o vor sustine pe Adina Valean in Parlamentul comunitar pentru a deveni comisar european la Transporturi. Aici este vorba despre un.

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

Viorica Dancila si-a completat numele pe Facebook cu Vasilica

Viorica Dancila si-a completat astazi numele pe Facebook, adaugand si prenumele Vasilica, folosit ironic de catre Klaus Iohannis atunci cand face referire la ea. in ultima sa interventie la Antena 3, duminica, Viorica Dancila a sustinut ca poarta cu mandrie acest prenume, iar presedintele Iohannis ar trebui sa-si ceara scuze.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )