Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce promite Viorica Dancila pentru sectorul constructiilor: nfiintarea unui fond de garantare cu o participare a statului de 80%, eliminarea unor taxe, salariu minim de peste 500 de euro si obligativitatea acordarii unui avans de 30%

Hotnews Hotnews,
 Ce promite Viorica Dancila pentru sectorul constructiilor: nfiintarea unui fond de garantare cu o participare a statului de 80%, eliminarea unor taxe, salariu minim de peste 500 de euro si obligativitatea acordarii unui avans de 30%

Premierul Viorica Dancila a lansat joi, in sedinta solemna a Guvernului de la Alba Iulia, o serie de promisiuni pentru sectorul constructiilor. Viorica Dancila spune ca va fi semnat un memorandum cu patronatele prin care sectorul va fi declarat de importanta nationala pentru 10 ani. Salariul minim net ar urma sa depaseasca echivalentul in lei a 500 de euro, iar taxele de munca pentru angajatori vor fi eliminate. Mai mult, promite si infiintarea unui fond de garantare pentru constructii cu participarea statului de 80%. Trebuie precizat ca un memorandum nu are valoare de act normativ si nu inseamna ca va fi pus obligatoriu in aplicare. continuă pe Hotnews

PNL o SOMEAZA pe Viorica Dancila sa-l DEMITA pe ministrul Discoteca Teodorovici: PSD vrea sa-i intoarca pe romani in tara pentru a-i tine in SARACIE

PNL cere demiterea ministrului de Finante. Liberalii o someaza pe Viorica Dancila sa se delimiteze public de propunerea lui Eugen Teodorovici de introducere a unui permis de munca cu timp limitat in Uniunea.

VIORICA DANCILA: Salut opozitia pentru contributia Bratienilor la Unire

Premierul Viorica Dancila i-a salutat astazi pe liberali pentru contributia Bratienilor la Marea Unire, precizand ca aceasta este o stacheta inalta pentru cei care conduc azi acest partid.

Viorica Dancila, decizie de ULTIMA ORA: Trei noi numiri in Guvern

Premierul Viorica Dancila a facut mai multe numiri in cadrul Guvernului. Astfel, Victor Alexeev a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni. in acelasi timp,.

Viorica Dancila i-a transmis lui Iohannis un mesaj de pace: Las n spate atacurile

Sedinta solemna a celor doua Camere ale Parlamentului dedicata Marii Uniri a fost un prilej pentru premierul Viorica Dancila sa ii transmita sefului statului un mesaj de pace. Dancila a marsat pe ideea de consens politic inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE de la 1 ianuarie.

Viorica Dancila, despre mesajul Jandarmeriei pentru eventualele proteste de 1 Decembrie: Este punctul lor de vedere. E zi prea importanta pentru astfel de manifestari (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se delimiteaza de mesajul Jandarmeriei cu privire la protestele de 1 Decembrie, dar spune ca este vorba de o zi prea importanta pentru noi ca sa avem astfel de.

Viorica Dancila, despre mesajul Jandarmeriei pentru eventualele proteste de 1 Decembrie: E punctul lor de vedere / E o zi prea importanta pentru a avea astfel de manifestari

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa comenteze mesajul transmis de Jandarmerie pentru eventualele proteste organizate de Ziua Nationala a Romaniei, dar a sustinut ca este vorba de o zi prea importanta pentru noi ca sa avem astfel de manifestari.

Ludovic Orban, scrisoare catre Viorica Dancila: Sa faca solicitare la Comisia Europeana pentru despagubirea romanilor afectati de pesta porcina (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila, in care i-a solicitat ca in decurs de maximum doua zile sa trimita catre Comisia Europeana solicitarea de includere in.

Viorica Dancila: Nu imi e frica de motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca nu se teme de motiunea de cenzura a Opozitiei. Nu imi e frica de motiunea de cenzura, a spus Dancila. Si liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat,.

Programul premierului Viorica Dancila la Alba Iulia. Seful Guvernului va conduce o sedinta solemna de Guvern la Sala Unirii

Premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului participa joi, 29 noiembrie, la o sedinta solemna de Guvern, in Sala Unirii, din Alba Iulia.

Programul premierului Viorica Dancila la Alba Iulia. Sefa Executivului va conduce o sedinta solemna de Guvern la Sala Unirii

Premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului participa joi, 29 noiembrie, la o sedinta solemna de Guvern, in Sala Unirii, la Alba Iulia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )