Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ultimele decizii ale Guvernului Dancila: Bani din Fondul de Rezerva pentru localitati

Adevărul Adevărul,
Ultimele decizii ale Guvernului Dancila: Bani din Fondul de Rezerva pentru localitati

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia va aloca sume din fondul de rezerva pentru furnizarea agentului termic in mai multe localitati, printre care Focsani, Tulcea, Motru si Drobeta Turnu Severin, spunand ca aceste comunitati au o situatie financiara dificila si oamenii nu pot fi lasati fara caldura. continuă pe Adevărul

Guvernul va aloca bani din Fondul de Rezerva pentru apa calda si caldura in mai multe localitati Rectificare bugetara nu poate fi facuta

Guvernul va aproba vineri alocarea din Fondul de rezerva bugetara a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic in mai multe localitati din tara, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca banii vor fi dati catre Brad, Focsani, Tulcea, Gheorgheni, Motru si Drobeta Turnu Severin. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anuntase, luni, ca Guvernul nu va face o rectificare bugetara la sfarsitul saptamanii, dar va fi adoptata o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca primariilor 1,4 miliarde de lei, urmand ca rectificarea bugetara de toamna sa apara la sfarsitul lunii noiembrie. Hotararea nu se afla pe ordinea de zi a sedintei si este posibil ca acea suma de 1,4 mld lei sa nu mai fie alocata, avand in vedere ca a trecut motiunea de cenzura.

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a crescut la 4,76 lei

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a evoluat in primele ore ale zilei intre 4,758 lei si 4,763 lei. La cursul oficial al BNR, moneda nationala s-a apreciat, joi, in.

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura risca sa tina in loc validareaComisiei Europene

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura risca sa tina in loc validareaComisiei Europene, condusa deUrsula von der Leyen, reprezentand o problemain plus dupa respingerea.

Ministrul Muncii, la Antena 3: Am vazut o motiune goala. Cifrele sunt in favoarea Guvernului Dancila

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, joi, la Antena 3, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie, impotriva Guvernului Dancila, seamana mai mult cu o declaratie politica. intrebat daca este de.

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Sedinta cruciala pentru viitorul PSD. Liderii partidului se reunesc in primul CEx de dupa caderea guvernului, la ora 18.30

Liderii social-democrati se vor reuni intr-o sedinta CEx PSD, vineri, la 18. 30, spun surse Antena 3. Este primul CEx al PSD de dupa motiune si caderea Guvernului Dancila. intre timp, la Parlament, mai.

Caderea Guvernului Dancila da peste cap cursul valutar. Efectele pe care romanii le vor simti

Ecourile motiunii de astazi se vor resimti pana la alegerile prezidentiale. Analistii sunt de parere ca rezultatul o defavorizeaza pe Viorica Dancila in cursa pentru Palatul Cotroceni. insa dincolo de.

Fabulos! Prima poezie despre caderea Guvernului Dancila

Motiunea de cenzura initiata de PNL a trecut, joi, in urma votului din Parlament. Guvernul Dancila a cazut dupa ce 238 de parlamentari au votat pentru. Evenimentul politic al ultimelor luni l-a inspirat pe.

CADEREA Guvernului Dancila, in presa germana: Acuzatiile la adresa premierului au fost incompetenta si lipsa de investitii

Stirea ca Guvernul Dancila a picat, joi, la motiunea de cenzura, a trecut granitele tarii. Publicatia germana Spiegel scrie ca pesponsabil de motiune a fost Partidul National Liberal PNL), apropiat.

Mihai Sora, mesaj dupa caderea Guvernului Dancila: Sa nu ne bucuram inainte de vreme

Mihai Sora a reactionat cu un mesaj pe Facebook dupa ce Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut in urma motiunii de cenzura. Dragi prieteni, traim zile in care nu doar au cazut multe masti ba.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )