Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila, speriata ca PNL vrea sa inghete pensiile si sa taie salariile bugetarile, aceleasi salarii marite de PSD-ALDE din pix

B1 B1,
Viorica Dancila, speriata ca PNL vrea sa inghete pensiile si sa taie salariile bugetarile, aceleasi salarii marite de PSD-ALDE din pix

Programul de guvernare al PNL nu prevede cresterea punctului de pensie de la 1 septembrie, ceea ce inseamna ca se intentioneaza inghetarea pensiilor, a precizat Viorica Dancila, citata de. continuă pe B1

Viorica Dancila: Europarlamentarii PNL nu sustin infiintarea unei fabrici Volkswagen in Romania. Scrisoare bomba impotriva tarii noastre

Viorica Dancila a declarat, luni,ca europarlamentarii PNL, care fac parte din grupul PPE, sustin Bulgaria pentru fabrica Volkswagen, nu Romania. intr-un interviu acordat DC News, Dancila a afirmat.

Rares Bogdan: Dancila e pur si simplu inconstienta! Ea arunca gaz peste foc, in loc sa negocieze ca Volkswagen sa deschida fabrica in Romania

Rares Bogdan a respins categoric acuzatiile lansate de Viorica Dancila, potrivit carora PNL nu vrea fabrica Volkswagen in Romania si Partidul Popular European, grupul din care fac parte si europarlamentarii.

Viorica Dancila atrage atentia dupa ce PNL a publicat programul de guvernare: Se intampla lucrul de care ne-am temut

Viorica Dancila a criticat programul de guvernare al PNL. Premierul demis sustineca se intampla exact lucrurile de care PSD s-a temut cand a fost indepartat de la guvernare. Am citit programul de.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Ce vrea sa faca Viorica Dancila daca va ajunge presedinte: Premierul va fi cel care va avea majoritatea in Parlament

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si candidat la functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila, sustine ca, in cazul in care va castiga alegerile, va desemna un premier propus de.

Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Premierul demis Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce in urma cu o zi anunta ca ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, afirmand luni ca, din punct de vedere al Constitutiei, cu sase luni inainte de finalizarea mandatului prezidential, acest lucru nu este posibil. De notat ca in legea fundamentala nu este prevazuta vreo interdictie cu privire la intervalul de timp in care presedintele poate fi suspendat.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Dancila acuza PNL ca se opune unei fabrici Volkswagen in Romania. Eu voi incerca o convorbire telefonica cu Merkel

Viorica Dancila a declarat, luni, ca europarlamentarii PNL nu sustin infiintarea unui sediu Volkswagen in Romania si ca liderul grupului PPE Manfred Weber a trimis o scrisoare catre conducerea Comisiei Europene in care arata sustinerea unei fabrici in Bulgaria. Premierul a sustinut ca va incerca sa vorbeasca la telefon cu Angela Merkel in acest sens, noteaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )