Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mesajul ministrului Energiei catre minerii din Valea Jiului: Vreau ca in prima jumatate a saptamanii viitoare sa intre banii in conturile oamenilor

Adevărul Adevărul,
Mesajul ministrului Energiei catre minerii din Valea Jiului: Vreau ca in prima jumatate a saptamanii viitoare sa intre banii in conturile oamenilor

Minerii de la Exploatarea Miniera Lupeni isi vor primi toate drepturile de natura salariala, a declarat Ministrul Energiei, Virgil Popescu, duminica, la Antena 3, adaugand ca, principala sa preocupare este ca acestia sa isi primeasca salariile inainte de 26 februarie. continuă pe Adevărul

UPDATE Solutie pe termen scurt pentru minerii din Valea Jiului: Va fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele trei luni Minerii blocati in subteran la Livezeni au oprit protestul

Guvernul a aprobat un proiect de OUG pentru modificarea Legii 2002006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale pentru a putea include si companiile aflate in insolventa, cum este acum cazul celor de la Complexul Energetic Hunedoara CEH). in seara aceasta se publica in Monitorul Oficial, a anuntat ministrul energiei, Virgil Popescu. in acest fel va putea fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele 3 luni, fiind o solutie pe termen scurt. in paralel, Ministerul Muncii elaboreaza normele metodologice de aplicare ale OUG, urmand sa fie aprobate la inceputul saptamanii viitoare.

Virgil Popescu, despre situatia minerilor din Valea Jiului: Avem temeiul legal sa platim pe trei luni salarii restante. Facem absolut tot ce tine de noi (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei a vorbit, vineri seara, in emisiunea Actualitatea cu Tudor Musat de pe B1 TV, despre demersurile legale pe care le-a intreprinspentru ca minerii din Valea Jiului sa isi pr.

Protestele minerilor din Valea Jiului: Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara a demisionat

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Rosu, a demisionat din functie in urma discutiilor avute vineri cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe fondul protestelor minerilor din Valea Jiului, scrie presa locala, citata de News. ro. Rosu s-a declarat vinovat pentru ca minerii nu si-au primit drepturile salariale si alte plati restante.

Prima demisie pe fondul protestelor minerilor din Valea Jiului

S-a anuntat prima demisie pe fondul tensiunilor din Valea Jiului. Cristian Rosu, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, a demisionat din functie, in urma discutiilor purtate vineri, cu.

Protestele din Valea Jiului au luat amploare. Mii de mineri isi cer drepturile tot mai vehement: Minerii si Valea si-au pierdut rabdarea!

Protestele din Valea Jiului au luat amploare, situatia fiind din ce in ce mai exploziva. La Lupeni, Livezeni si Vulcan minerii isi cer drepturile: nu lefuri mai mari, ci banala plata a salariilor.

Minerii din Valea Jiulului protesteaza si refuza sa iasa din subteran de doua zile

Peste 100 de mineri din Valea Jiului s-au blocat in subteran de 48 de ore, din cauza ca nu si-au primit salariile din ianuarie dar si sporurile de conditii grele. Este vorba despre minerii de la Livezeni si Lupeni.

Cum vrea guvernul sa dezamorseze situatia din Valea Jiului

Premierul Florin Citu si Ministrul Economiei, Virgil Popescu, au discutat cu minerii care protesteaz.

Marcel Ciolacu: Am vorbit cu cei din Valea Jiului. Sunt alaturi de ei! La proteste participa sute de mineri, care cer plata salariilor intarziate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat solidar cu protestatarii din Valea Jiului, care s-au blocat in subteran si cer plata drepturilor salariale.

Demisie de la conducerea CEH dupa protestul minerilor din Valea Jiului. Ce promisiuni au primit oamenii

Cristian Rosu, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, si-a anuntat demisia din functie, in contextul protestelor minerilor din Valea Jiului.

VIDEO Sute de mineri din Valea Jiului protesteaza la Mina Lupeni Aproximativ o suta de oameni sunt blocati in subteran

Aproximativ 100 de mineri de la Mina Lupeni s-au blocat in subteran, iar alte cateva sute protesteaza in curtea minei, unde isi cer drepturile salariale restante. Vineri noapte, Termocentrala Mintia si-a oprit activitatea din cauza lipsei de carbune, iar locuintele si institutiile din Deva au ramas fara incalzire.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )