Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Economiei: Complexul Energetic Oltenia poate deveni o companie viabila. Ar putea realiza parcuri fotovoltaice

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: Complexul Energetic Oltenia poate deveni o companie viabila. Ar putea realiza parcuri fotovoltaice

Complexul Energetic Oltenia ar putea deveni o companie viabila pe termen lung, cu un mix de energie, a declarat ministrului Economiei si Energiei, Virgil Popescu, intr-un interviu acordat HotNews, el mentionand ca planul de restructurare a companiei ar putea fi trimis Comisiei Europene pana la sfarsitul lunii august, termenul limita. continuă pe Adevărul

VIDEO Complexul Energetic Oltenia poate deveni o companie viabila Ar putea realiza parcuri fotovoltaice de 600 MW - Virgil Popescu

Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia ar putea fi trimis Comisiei Europene pana la sfarsitul lunii august, termenul limita, a spus Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Deja a fost trimis un draft. in cazul in care Comisia Europeana nu aproba planul de restructurare, compania va fi nevoita sa returneze ajutorul de salvare de 251 milioane de euro, ceea ce ar fi foarte dificil.

VIRGIL POPESCU: Complexul Energetic Oltenia poate deveni o companie viabila

Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia ar putea fi trimis Comisiei Europene pana la sfarsitul lunii august.

VIDEO Contractul pentru realizarea centralei Iernut a fost in prag de reziliere, dar a intervenit ministrul economiei

Lucrarile la centrala Iernut a Romgaz se misca foarte greu, a declarat Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Iernutul se misca foarte greu, pentru ca cei care au facut contractul l-au facut cu pret fix, cu o companie care acum are dificultati financiare. Cum au ales acea companie?, a spus ministrului. HotNews. ro a aratat inca de acum patru ani ca este un contract controversat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )