Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei: incepand cu 1 iulie, pretul la gaze va fi mai mic decat pretul pe care populatia il plateste acum

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: incepand cu 1 iulie, pretul la gaze va fi mai mic decat pretul pe care populatia il plateste acum

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, crede ca de la data de 1 iulie, cand are loc liberalizarea pretului la gaze, nu se va mai vorbi de o crestere a pretului, ci cu cat va scadea pretul gazelor, precizand ca tariful platit de populatie va fi mai mic decat in prezent cand pretul este unul reglementat. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei, despre redeschiderea restaurantelor la 1 iulie: Daca se mentin lucrurile asa, nu cred ca vom avea verde de la MS

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca la finalul acestei saptamani se va lua decizia redeschiderii restaurantelor, insa acest lucru nu va fi posibil daca se mentin lucrurile astea, facand referire la numarul de cazuri noi de coronavirus.

Redeschiderea restaurantelor s-ar putea amana. Ministrul Economiei: Nu pot sa promit nimic

Restaurantele ar putea ramane inchise si dupa 1 iulie, daca numarul infectarilor zilnice cu noul coronavirus se mentine unul ridicat. O spune ministrul Economiei, Virgil Popescu, care precizeaza ca la finalul acestei saptamani se va lua o decizie.

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata. Virgil Popescu, ministrul Economiei: Suntem ingrijorati de ceea ce se intampla

In Romania se pune problema unei noi etape de relaxare: dupa deschiderea teraselor, se asteapta si deschiderea restaurantelor. Virgil Popescu, ministrul Economiei, a vorbit pe marginea acestui subiect marti.

Cand se ieftinesc gazele. Anuntul facut de ministrul Economiei

De la 1 iulie gazele ar trebui sa se ieftineasca cu 20 de procente. Mai sunt doar cateva zile pana cand piata gazelor de la noi se va liberaliza, iar preturile ar trebui sa scada.

FOTO Cum va arata iPhone 12, de la cel mai mic la cel mai mare model

IPhone 12 inca e in grafic pentru o lansare in toamna. Ar fi primul telefon cu 5G de la Apple si, totodata, ar readuce un design pe care compania l-a mai folosit pe iPhone 4. Odata cu iPhone.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )