Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Energiei, despre buget: Nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei, despre buget: Nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, considera ca bugetul pentru 2021 nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea si, desi ministrii isi doresc cat mai multi bani de la buget, nu se poate pentru ca trebuie sa ne incadram in deficit. continuă pe Adevărul

VIRGIL POPESCU, DESPRE BUGET: Nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea

Bugetul pentru 2021 nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea si, desi ministrii isi doresc cat mai multi bani de la buget, nu se poate pentru ca trebuie sa ne incadram in deficit, a declarat, joi, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei sustine ca ordinul ANRE ar trebui modificat, dupa ce a primit o factura de 972 de lei la electricitate pentru un imobil unde nu mai locuieste nimeni

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a precizat, la Digi 24, cala un imobil nelocuit al sau a primit o factura la curentul electric de 972 de lei, chiar daca consumulreal este unul in jur de 10-15 lei, po.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ENERGIEI: Exploatarea gazului din Marea Neagra nu poate sa inceapa mai devreme de 2024-2025

Exploatarea gazelor din Marea Neagra nu poate sa inceapa mai devreme de 2024-2025, daca se va lua decizia de investitii in cursul acestui an, a scris, ieri, pe Facebook, Ministrul Energiei Virgil Popescu. Acesta a adaugat ca legea offshore va fi modificata in acest an in asa fel incat sa stimuleze investitiile in Marea Neagra.

Ministrul Energiei: Toate cele patru centrale din Bucuresti sunt pregatite sa functioneze Cand temperaturile vor scadea, vor fi probleme, vor fi sparturi

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat ca toate cele patru centrale din Bucuresti sunt pregatite sa functioneze si dupa ce temperaturile vor scadea mult in urmatoarele zile, dar a avertizat ca acest lucru va duce la probleme in reteaua de termoficare, cel mai probabil urmand a aparea sparturi.

Ministrul Energiei a anuntat cand va incepe exploatarea gazelor din Marea Neagra. Legea offshore a fost macelarita de PSD

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca isi doreste ca in cursul acestui an sa fie adoptata modificarea legii privind exploatarea de resurse energetice offshore, insa precizeaza ca actul normativ ar trebui dezbatut in Parlament.

Ministrul Energiei a primit o factura de energie electrica de 972 de lei, pentru un consum real de 10-15 lei

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma ca, la un imobil al sau, unde nu locuieste nimeni, a primit o factura la curentul electric de 972 de lei, in conditiile in care estimeaza un consum real in valoare de 10 - 15 lei.

Dupa ce s-a ars cu factura la curent, ministrul Energiei rezolva regularizarile: ce factura a platit

Intr-o interventie la Digi 24, ministrul Energiei s-a plans in legatura cu valoarea fabuloasa a unei facturi regularizate la curent, pentru un imobil in care nu locuieste nimeni. Spre.

Ministrul Energiei vrea modificarea ordinului ANRE prin care se fac regularizarile la energie electrica, dupa ce a primit o factura de 972 de lei la electricitate pentru un imobil in care nu locuieste nimeni

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, sustine ca ordinul ANRE care reglementeaza cum se fac estimarile de catre distribuitorii de energie electrica trebuie modificat, dupa ce a povestit ca a primit o factura la curentul electric de 972 de lei la un imobil al sau unde nu locuieste nimeni, in conditiile in care estimeaza un consum real in valoare de cateva zeci de lei.

ANAT a lansat o scrisoare deschisa catre Ministrul Energiei

In urma afirmatiilor facute de Ministrul Energiei, Virgil Popescu, in care acesta sustinea ca agentiile de turism ar trebui sa dea banii inapoi romanilor pe motiv ca i-ar fi trimis in tari care au decretat stare de urgenta sanitara, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a lansat o scrisoare deschisa catre acesta.

EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E baiatul unui fotbalist celebru, reactia de ultim moment

Ieri, in jurul orei 15:35, la statia de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident. Astfel ca o fata a sarit pe linia de metrou. Imaginile care au fost surprinse arata cum o alta femeie de pe peron i-a facut semn disperata sa se ridice, tragand-o in ultima clipa inainte de a .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )