Libnet.ro
UNICEF

17:46

Ministrul Energiei: Divizarea CEH in doua companii ramane cea mai sustenabila optiune

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei: Divizarea CEH in doua companii ramane cea mai sustenabila optiune

Divizarea Complexului Energetic Hunedoara CEH) in doua companii, una care sa treaca sub autoritatea Consiliului Judetean si alta care sa ramana in coordonarea Ministerului, ramane cea mai sustenabila optiune ce poate fi aplicata pe termen mediu si lung pentru imbunatatirea activitatii energetice din Valea Jiului, a transmis, marti, ministrul Energiei, Virgil Popescu. continuă pe Adevărul

Ministrul Energiei, Virgil Popescu: S-au gasit solutii pentru rezolvarea situatiei in care se afla minerii de la CEH (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat luni ca s-au gasit solutii pentru rezolvarea situatiei in care se afla minerii de la Complexul Energetic Hunedoara, pentru a plati salariile restante, dar si restul.

Ministrul Energiei: in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni isi vor primi salariile restante

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni, care s-au blocat in subteran din cauza restantelor salariale si protesteaza, de cinci zile, vor primi banii. Ministrul a explicat ca hotararea de guvern redactata de ministerul Muncii privind normele de aplicate ale Ordonantei prin care se acorda plata salariilor mai are nevoie de avize din partea doua ministere.

Ministrul Energiei, despre confiscarea protestului minerilor de catre Sosoaca si liderii AUR: Nu s-au dus acolo sa rezolve probleme

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat, la Digi24, ca incercarea senatoarei Diana Sosoaca si a liderilor AUR de a se asocia cu protestele minerilor din Valea Jiului a fost pentru a castiga capital politic.

Ministrul Energiei: Mi-au venit informatii privind angajati fictivi in mina

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni seara ca a primit informatii de la mineri ca exista persoane care sunt angajate fictiv si nu lucreaza in mina.

Ministrul Energiei: Legea offshore va fi modificata in Parlament. Eu cred ca vom scoate din Marea Neagra mai mult gaz decat vom consuma noi (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca Legea offshore va fi modificata in Parlament, pentru ca isi doreste ca acest.

Mineri falsi la Lupeni. Ministrul Energiei: Aceste lucruri trebuie analizate si rezolvate

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni seara, ca exista persoane in randul minerilor care sunt angajate fictiv si nu lucreaza in mina. Acesta a spus ca trebuie curatat Complexul Energetic Hunedoara.

Ministrul Energiei, despre situatia minerilor: Au fost politicieni care au incercat sa se suie pe valul de proteste. Nu cred ca prezenta mea acolo ar fi fost benefica. Nu te poti duce fara solutii in Valea Jiului (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a vorbit luni seara, pe B1 TV, despre situatia din Valea Jiului. Minerii de la Lupeni au decis sa opreasca protestul, dupa ce reprezentantii lor au ajuns la un acord cu cei ai.

Protestul de la Lupeni s-a terminat dupa ce ministrul Energiei a anuntat ca s-au gasit solutii pentru plata salariilor minerilor

Cei aproximativ 80 de mineri blocati in subteranul Minei Lupeni de sase zile au anuntat ca vor iesi la suprafata si ca vor renunta la protest, dupa ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat ca s-au gasit solutii pentru situatia din Valea Jiului.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )