Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Energiei: in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni isi vor primi salariile restante

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei: in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni isi vor primi salariile restante

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni, care s-au blocat in subteran din cauza restantelor salariale si protesteaza, de cinci zile, vor primi banii. Ministrul a explicat ca hotararea de guvern redactata de ministerul Muncii privind normele de aplicate ale Ordonantei prin care se acorda plata salariilor mai are nevoie de avize din partea doua ministere. continuă pe Adevărul

VIRGIL POPESCU: in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni isi vor primi salariile restante

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni, care s-au blocat in subteran din cauza restantelor salariale si protesteaza, de cinci zile, vor primi banii. Ministrul a explicat ca hotararea de guvern redactata de ministerul Muncii privind normele de aplicate ale Ordonantei prin care se acorda plata salariilor mai are nevoie de avize din partea doua ministere.

Repornirea Termocentralei Mintia ar putea avea loc la mijlocul saptamanii viitoare

Repornirea Termocentralei Mintia ar putea avea loc la mijlocul saptamanii viitoare, in conditiile in care minerii din Valea Jiului vor incepe lucrul pe 22 februarie si primul tren cu carbune va pleca de la exploatarile miniere spre producatorul de energie o zi mai tarziu, a declarat, sambata, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara CEH), Samuel Dioane.

Virgil Popescu, ministrul Energiei, discutie despre gazul din Marea Neagra si BRUA cu Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe si Comert Exterior

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a avut joi o intalnire de lucru cu Peter Szijjarto, ministrul ungar al Afacerilor Externe si Comertului Exterior, alaturi de care a discutat despre gazul din Marea Neagra,.

Ministrul Energiei, despre situatia minerilor de la Complexul Energetic Hunedoara: A fost adoptata o OUG care va permite plata salariilor pe 3 luni

A fost adoptata o Ordonanta de Urgenta care permite utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale pentru a putea include si companiile aflate in insolventa, cum este acum cazul celor de la Complexul Energetic Hunedoara CEH), a anuntat Ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook, dupa intalnirea de vineri cu reprezentantii minerilor.

Ministrul Energiei: Minerii de la Lupeni isi vor primi salariile restante

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat ca in prima jumatate a saptamanii viitoareminerii de la Lupeni vor primi banii.

Virgil Popescu a anuntat, dupa intalnirea cu reprezentantii minerilor, ca s-a adoptat o OUG care va permite plata salariilor pentru urmatoarele 3 luni UPDATE: Minerii de la Livezeni au oprit protestul

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a anuntat ca a purtat vineri mai multe discutii mai multe discutii cu reprezentantii sindicatului de la Complexul Energetic Hunedoara si ca a fost adoptata o ordonanta de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )