Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, vine la Antena 3. Totul despre facturile uriase la energie ale romanilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, vine la Antena 3. Totul despre facturile uriase la energie ale romanilor

Dezvaluiri in exclusivitate din culisele marilor decizii guvernamentale. continuă pe Antena3

VIRGIL POPESCU: Bugetul pe 2021 reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma, luni, ca bugetul pe 2021 reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD. Ministrul afirma ca doar prin investitii publice se poate creste economia si veniturile de la buget, strategia PSD de redistribuire a saraciei fiind falimentara, transmite Agerpres.

Virgil Popescu: Asta nu este austeritate - am evitat recesiunea economica in plina pandemie

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, joi, la Antena 3, ca Romania nu se confrunta cu o austeritate, in conditiile in care Romania are cel mai mare buget de investitii din ultimii 2 ani.

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Alocam pentru investitii sume-record

Bugetul pe 2021 reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu, ministrul Energiei, discutie despre gazul din Marea Neagra si BRUA cu Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe si Comert Exterior

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a avut joi o intalnire de lucru cu Peter Szijjarto, ministrul ungar al Afacerilor Externe si Comertului Exterior, alaturi de care a discutat despre gazul din Marea Neagra,.

Virgil Popescu: Veniturile romanilor au crescut cu 8,6% Am evitat recesiunea tehnica. inchidem, cred, practic cu cel mai bun rezultat din Europa, cu doar -3,9% Nu vorbim de austeritate

Virgil Popescu, ministrul Energiei, care s-a ocupat si de portofoliul economiei in Guvernul precedent, a laudat, joi, modul in care Romania s-a descurcat din punct de vedere economic dupa izbucnirea pandemiei de co.

Virgil Popescu: Bugetul pe 2021 reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD. Alocam pentru investitii sume-record

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat, luni, ca bugetul pe 2021, asa cum a fost el inaintat de Guvernul Citu, reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD, caci are in centru.

Cum a fost surprinsa Denise Rifai, pe strada. Imaginile care spun totul despre ea

De cand prezinta emisiunea 40 de intrebari de la Kanal D, Denise Rifai a devenit una dintre cele mai populare vedetet de televiziune din Romania. Vedeta atrage privirile cand isi etaleaza trupul sculptat pe strazile din Capitala. Cum a fost surprinsa Denise Rifai, pe strada. Imaginile care spun totul despre ea. Cum a fost surprinsa .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )