Libnet.ro
UNICEF

15:45

Totul despre gazele romanesti din Marea Neagra. Cate zacaminte avem si cate noi locuri de munca se pot crea

Adevărul Adevărul,
Totul despre gazele romanesti din Marea Neagra. Cate zacaminte avem si cate noi locuri de munca se pot crea

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reiterat intentia partidului de guvernare de a modifica Legea Offshore astfel incat sa fie stimulate investitiile in Marea Neagra, modificarea urmand insa sa fie facuta prin proiect parlamentar, nu prin OUG. continuă pe Adevărul

VIRGIL POPESCU: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta

Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta de compania Black Sea Oil and Gas din perimetrul Aurora, iar din zacamantul Neptun Deep probabil ca acest lucru se va intampla in anul 2025, a declarat, luni seara, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta din zona de nord a litoralului (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni seara, pe B1 TV, ca in acest an va fi extrasa prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra. Acest lucru se va intampla in zona de nord a.

Virgil Popescu: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta din perimetrul Aurora

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma ca prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va va fi scoasa anul acesta de catre compania Black Sea OilGas din perimetrul Aurora, in zona de nord a litoralului, relateaza News. ro.

Virgil Popescu: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi anul acesta. Va fi scoasa de catre compania Black Sea OilGas

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma ca in cursul acestui an va incepe exploatarea gazului din Marea Neagra, el sustinand ca prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa din perimetrul Aurora, de catre compania Black Sea Oil Gas.

Ministrul Energiei: Legea offshore va fi modificata in Parlament. Eu cred ca vom scoate din Marea Neagra mai mult gaz decat vom consuma noi (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca Legea offshore va fi modificata in Parlament, pentru ca isi doreste ca acest.

Sute de militari NATO se vor antrena in Marea Neagra sub comanda Fortelor Navale Romane

Fortele Navale Romane organizeaza in perioada 26 februarie - 6 martie exercitiul Poseidon 21. Este primul exercitiu multinational din anul 2021, care se va desfasura in Marea Neagra si la care vor participa peste 700 de militari romani si straini. Acestia vor utiliza 13 nave militare, noua aparate de zbor, o autospeciala de interventie pirotehnica si un robot subacvatic telecomandat.

Peste 700 de militari din sase tari NATO participa la un exercitiu in Marea Neagra

Peste 700 de militari din sase tari NATO participa la sfarsitul lunii februarie si la inceputul lunii martie la un exercitiu in Marea Neagra, care este organizat de Fortele Navale Romane.

Pandemia a tras la mal croazierele pe Marea Neagra. Portul Constanta este cea mai ceruta destinatie din zona in 2021

Turismul de croaziera pe Marea Neagra a suferit in ultimii ani scaderi drastice ale navelor care au trecut Bosforul si au acostat in porturile riverane. Miile de turisti care calatoresc doar cu o singura nava de acest gen pot contribui substantial la dezvoltarea turistica si economica a oraselor-port.

Boris Johnson: Toti adultii din Marea Britanie vor primi prima doza a unui vaccin contra Covid-19 pana la sfarsitul lunii iulie

Toti adultii din Marea Britanie vor primi prima doza a unui vaccin anti-COVID-19 pana la sfarsitul lunii iulie, a declarat sambata premierul Boris Johnson inaintea unui anunt planificat pentru luni despre masuri de redeschidere prudenta a economiei, informeaza Reuters si Agerpres.

Analiza INSP: Noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie circula deja in jumatate dintre judete si exista o probabilitate mare de a cuprinde tot teritoriul Romaniei in viitorul apropiat

Noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie circula deja in jumatate dintre judetele tarii si exista o probabilitate mare de a cuprinde intreg teritoriul Romaniei in viitorul apropiat, arata Institutul National de Sanatate Publica intr-o analiza a primelor 136 de cazuri de infectare cu aceasta tulpina confirmate oficial in Romania. Mai mult decat atat, in peste jumatate dintre cazurile confirmate in tara noastra nu a fost identificata legatura epidemiologica - de unde au luat virusul cei infectati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )