Libnet.ro
UNICEF

11:30

Virgil Popescu: CE Hunedoara are persoane angajate fictiv ca mineri

Adevărul Adevărul,
Virgil Popescu: CE Hunedoara are persoane angajate fictiv ca mineri

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat la Digi24 ca la Complexul Energetic Hunedoara sunt persoane angajate fictiv ca mineri, persoane care nu lucreaza in mina, fiind imperios necesara curatarea companiei. continuă pe Adevărul

VIRGIL POPESCU, DUPA INTALNIREA CU REPREZENTANTII CEH: Ce ma intereseaza este sa gasim o solutie pentru oameni si pentru Sistemul Energetic National

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, secretarii de stat Dan Dragan si Niculae Havrilet, Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara Laurentiu Nistor, Prefectul Judetului Hunedoara Calin Marian, administratorul judiciar si administratorul special al CEH, precum si reprezentantii angajatilor CEH au avut astazi o intalnire de.

VIRGIL POPESCU: Speram sa finalizam reorganizarea CEH intr-o luna si jumatate

Procesul de reorganizare a Complexului Energetic Hunedoara este in lucru de anul trecut si ar putea fi finalizat intr-o luna, o luna si jumatate, afirma ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu: S-au gasit solutii pentru rezolvarea situatiei in care se afla minerii de la CEH (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat luni ca s-au gasit solutii pentru rezolvarea situatiei in care se afla minerii de la Complexul Energetic Hunedoara, pentru a plati salariile restante, dar si restul.

VIRGIL POPESCU: Nu aveam de unde sa stiu ce se intampla la depunerile la Masura 3

Fostul ministru al Economiei Virgil Popescu sustine ca nu a avut elemente care sa prefigureze modul in care a evoluat situatia legata de inscrierea in platforma de granturi pentru Masura 3 de sprijin, masura in privinta careia actualul ministru al Economiei, Claudiu Nasui, afirma ca are suspiciuni de coruptie si a sesizat DNA.

VIRGIL POPESCU: in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni isi vor primi salariile restante

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca in prima jumatate a saptamanii viitoare minerii de la Lupeni, care s-au blocat in subteran din cauza restantelor salariale si protesteaza, de cinci zile, vor primi banii. Ministrul a explicat ca hotararea de guvern redactata de ministerul Muncii privind normele de aplicate ale Ordonantei prin care se acorda plata salariilor mai are nevoie de avize din partea doua ministere.

VIRGIL POPESCU: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta

Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta de compania Black Sea Oil and Gas din perimetrul Aurora, iar din zacamantul Neptun Deep probabil ca acest lucru se va intampla in anul 2025, a declarat, luni seara, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

VIRGIL POPESCU: Astazi am avut o noua runda de discutii cu reprezentantii celor de la CEH

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat astazi pe pagina sa personala de Facebook ca s-a gasit modalitatea pentru a plati salariile restante in cazul minerilor de la CEH.

Virgil Popescu: Proiectul centralei de la Iernut a fost un esec total al vechilor conduceri ale Romgaz

Proiectul Romgaz privind construirea centralei termoelectrice, pe gaze, de la Iernut, a fost un esec total, a declarat marti ministrul energiei, Virgil Popescu. Acesta considera ca vinovata este vechea conducere a Romgaz. Reamintim ca directorul general al Romgaz, Constantin Adrian Volintiru, a fost demis in luna ianuarie, dupa ce Romgaz a ramas fara constructor pentru centrala Iernut. Contractul de construire, semnat in 2016, a fost controversat inca de la inceput, in conditiile in care firmele implicate nu prezentau incredere.

Virgil Popescu: O echipa din Ministerul Energiei va lucra cu specialisti pentru a face o strategie nationala pe hidrogen. Se poate produce hidrogen si din regenerabile, si din nuclear, si din gaz

O echipa din Ministerul Energiei va lucra cu specialisti pentru a elabora o strategie nationala pe hidrogen, a anuntat ministrul Virgil Popescu, marti, la o conferinta de specialitate, explicand ca aceasta.

Virgil Popescu: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta din zona de nord a litoralului (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni seara, pe B1 TV, ca in acest an va fi extrasa prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra. Acest lucru se va intampla in zona de nord a.

ştiri din Economie

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )