Libnet.ro
UNICEF

10:15

BNR anunta noi reguli pentru criptomonede: Sunt extrem de volatile si riscante

Adevărul Adevărul,
BNR anunta noi reguli pentru criptomonede: Sunt extrem de volatile si riscante

BNR atrage atentia ca monedele virtuale continua sa reprezinte active speculative foarte volatile si extrem de riscante, cu un potential ridicat de a genera pierderi financiare la nivelul investitorilor, potrivit Hotnews. continuă pe Adevărul

Premierul Citu a abrogat Ordinul ministrului Sanatatii privind stabilirea unor noi reguli pentru carantinare

Ministrul interimar al Sanatatii, premierul Florin Citu, a dispus abrogarea Ordinului ministrului Sanatatii 5062021 privind stabilirea unor noi reguli pentru instituirea carantinei.

Ministerul Sanatatii a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localitatilor

Ministerul Sanatatii a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localitatilor.

Noi pasi pentru implementarea certificatului verde in UE. Nu va fi un pasaport care sa garanteze mobilitatea, spun statele membre, care sunt gata sa demareze negocierile in Parlamentul European

Statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la un consens pentru a demara negocierile privind certificatul verde in Parlamentul European, astfel incat acesta sa devina operativ chiar din aceasta vara. Pentru a ev.

Noua propunere de lege privind whistleblowing-ul impune noi obligatii pentru companii introducand sanctiuni insemnate. Ce trebuie sa aiba in vedere companiile?

Consiliul European a aprobat in anul 2019 Directiva Uniunii Europene pentru protectia persoanelor care raporteaza anumite fapte infractionale 1, aceasta introducand un sistem de raportare pe trei niveluri: raportarea interna in interiorul companiei), raportarea externa si divulgarea publica a informatiilor.

ANSVSA impune noi masuri pentru comertul cu animale vii

Toti operatorii economici care intentioneaza sa desfasoare activitati de comert cu animale vii vor fi nevoiti sa mareasca cantitatile de furaje si de apa cu minim 25% si sa creasca spatiul destinat animalelor cu 10-15%, a anuntat luni Autoritatea Nationala Sanitar- Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), care a mai spus ca masurile vin dupa situatia de criza in care 11 nave cu animale au fost blocate pe Canalul Suez, iar procentul de mortalitate mediu a fost de 0,23%.

Florin Citu: Joi avem sedinta de Guvern, pentru ca sunt mai multe acte normative, inclusiv de la Ministerul Sanatatii, care trebuie adoptate. Ele nu suporta amanare (VIDEO)

Florin Citu, premier si ministru interimar al Sanatatii, a anuntat miercuri seara ca, joi, va avea loc o sedinta de Guvern, pentru ca sunt mai multe acte normative importante, inclusiv de la Ministerul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )