Libnet.ro
UNICEF

18:15

Anunt IMPORTANT facut de Olguta Vasilescu! TOTI cei care s-au pensionat in perioada 1990 2011 sunt VIZATI

B1 B1,
Anunt IMPORTANT facut de Olguta Vasilescu! TOTI cei care s-au pensionat in perioada 1990 2011 sunt VIZATI

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a facut un anunt care vizeaza milioane de pensionari. Circa 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca in domenii precum. continuă pe B1

Anunt IMPORTANT facut de Olguta Vasilescu! Toti cei care s-au pensionat in perioada 1990 2011 sunt vizati

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a facut un anunt care vizeaza milioane de pensionari. Circa 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca in domenii precum.

CUTREMUR Vrancea. Anunt important facut de Raed Arafat

Pana acum colegii pompieri nu raporteaza nicio paguba. La intorsura Buzaului a fost o scurta intrerupere de curent. Nu am avut probleme de comunicatii dupa acest cutremur. , a declarat.

Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificari la o lege binevenita pentru toti cei care vor sa se apuce de furat. Dragi infractori, uniti-va! (VIDEO)

Senatul a adoptat luni mai multe modificari la Legea privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate. Una dintre cele mai controversate este prevederea conform careia persoanele condamnate la.

Anunt bomba facut de Lavinia Pirva, sotia lui Stefan Banica Jr: Fanii sunt socati, vedeta e de nerecunoscut...(FOTO)

Dupa casatoria cu Stefan Banica , Lavinia Pirva a devenit din ce in ce mai indrazneata si isi schimba look-ul constant. Schimbarile de infatisare pe care aceasta le-a incercat au transformat-o.

invata-ti copilul cum sa se protejeze de cei care ii fac rau!

Pe masura ce copilul creste si se confrunta cu lumea dura in care traieste, trebuie sa iasa din sfera de protectie excesiva pe care parintii si caminul le ofera si sa invete cate putin cum sa aiba grija de sine si, mai.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )