Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie: Yahoo ajunge la o ntelegere care o va costa 50 de milioane de $

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie: Yahoo ajunge la o ntelegere care o va costa 50 de milioane de $

Gigantul tech Yahoo a acceptat sa plateasca 50 de milioane de $ daune in procesul care vizeaza cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie, conform Associated Press, citata deAxios. continuă pe Hotnews

Cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie: Yahoo ajunge la o ntelegere care o va costa 50 de mil $

Gigantul tech Yahoo a acceptat sa plateasca 50 de milioane de $ daune in procesul care vizeaza cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie, conform Associated Press, citata deAxios.

incepe joi! Cel mai mare exercitiu militar NATO din istorie: Trident Juncture 2018

Joi incepe Trident Juncture 2018, cel mai amplu si important exercitiu de aparare al NATO de la incheierea Razboiului Rece. Scenariul TridentJuncture are la baza o reactie aliata deplina prin activarea.

Niciun oficial roman la Euronaval 2018, cea mai mare expozitie in domeniul militar naval: Printre expozanti se afla companiile inscrise la licitatia pentru dotarea Romaniei cu corvete multifunctionale (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare conferinta si expozitie din domeniul naval militar, Euronaval, de desfasoara intre 22 si 26 octombrie la Paris. La eveniment participa peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de.

LOTO. S-a castigat cel mai mare premiu la loto din istorie

Numerele completate pe un bilet vandut in Carolina de Sud s-au potrivit cu cele sase extrase marti la loteria Mega Millions din Statele Unite, cu un castig record de 1,6 miliarde de dolari, conform unui.

FOTO Euronaval 2018, cea mai mare expozitie n domeniul militar naval, are loc n aceste zile la Paris. Ce produse prezinta marile companii franceze

Euronaval 2018, cea mai mare conferinta si expozitie in domeniul naval militar, eveniment organizat o data la doi ani, are loc intre 22 si 26 octombrie la Paris. Salonul reuneste peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de tari diferite, iar organizatorii se asteapta la peste 20. 000 de vizitatori din domeniu. Evenimentul, organizat constant de 50 ani, e un prilej in special pentru marile companii franceze din industria de aparare, precum MBDA, Naval Group, Airbus, Thales sau Safran, sa-si prezinte portofoliul de produse militare si noile solutii in domeniul naval si al sigurantei maritime.

Alerta in Suceava! Focar de meningita la cea mai mare gradinita din oras

Trei copii de cinci ani si sora mai mare a unuia dintre ei, inscrisi la Gradinita cu Program Prelungit din cartierul Burdujeni, din Suceava, au ajuns la spital cu o forma usoara de meningita virala. in.

E OFICIAL! Romania a ajuns cea mai BOGATA tara din Est: Romanii, mai prosperi decat ungurii. Cea mai mare banca a lumii da cifrele pe fata

Suntem cu mult mai bogati decat credeam, ne asigura grupul financiar Credit Suisse care arata ca Romania a ajuns cea mai bogata tara din aceasta zona a Europei. Potrivit specialistilor citati de.

Cea mai mare banca japoneza se alatura exodului bancar de la un forum saudit pentru investitii

Directorul executiv al celei mai mari banci din Japonia s-a retras de la o conferinta despre investitii, organizata in Arabia Saudita. Acesta s-a alaturat unei miscari generale de boicotare a conferintei, miscare care a aparut drept reactie la cazul Khashoggi, transmiteFree Malaysia Today.

Bomba zilei la Turneul Campioanelor: Cea mai mare rivala a lui Halep a inceput cu o infrangere clara

Simona Halep lipseste de la WTA Finals, fiind nevoita sa ia o pauza din cauza durerilor de la spate. in absenta ei, detinatoarea trofeului a fost invinsa in prima zi.

S-a castigat cel mai mare premiu la loto din istorie

Loteria americana a anuntat ca extragerea sa de marti are un bilet castigator la marele premiu, care s-a ridicat la 1,6 miliarde de dolari, fiind astfel cel mai mare din istorie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )