Libnet.ro
UNICEF

17:15

Corina Cretu: Romaniei i-au fost realocate 25 milioane de euro pentru domeniul IT

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Romaniei i-au fost realocate 25 milioane de euro pentru domeniul IT

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat joi, 13 decembrie, modificarea Programului Operational Competitivitate POC). Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniului IT, acordarea unui sprijin crescut IMM-urilor din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii. continuă pe Adevărul

Fonduri europene: 25 milioane Euro, realocati pentru proiecte IT

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat joi, modificarea Programului Operational Competitivitate POC) 2014-2020 al Romaniei. Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniului IT, acordarea unui sprijin crescut firmelor mici si mijlocii IMM) din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii, a informat Comisia Europeana intr-un comuncat remis StartupCafe. ro.

Corina Cretu aproba 71 milioane de euro pentru mbunatatirea serviciilor de asistenta medicala de urgenta din Bulgaria

Comisarul european Corina Cretu, care a criticat in numeroase randuri Guvernul PSD pentru lipsa proiectelor de investitii, a aprobat alocarea a 71 de milioane de euro pentru dotarea celor peste 230 de unitati medicale de urgenta din Bulgaria.

Corina Cretu, vesti proaste pentru Alianta Vestului: Nu poate sa acceseze direct fonduri de investitii europene

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu sustine ca, in cadrul actualei perioade de programare 2014 2020, conform reglementarilor in vigoare, nou infiintata Alianta a Vestului nu poate.

De ce este inutila in prezent Alianta Vestului: explicatia comisarului european Corina Cretu

Scopul principal al Aliantei Vestului acela a atrage fonduri europene direct de la Bruxelles, fara ca proiectele sa aiba nevoie de semnatura Bucurestiului - este imposibil de realizat, cel putin pana in 2021. Declaratia apartine comisarului european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Corina Cretu, detalii despre atacul de la Strasbourg: Este interdictie. Nimeni nu iese, nimeni nu intra

Comisarul european Corina Cretu este printre romanii care se afla in aceasta seara la Strasbourg, acolo unde o persoana a deschis focul in centrul orasului. Citeste si:Atac armat in centrul.

Medaliatii Romaniei au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc 2018

Sportivii care au ocupat anul acesta locuri fruntase la marile competitii internationale au fost premiati si sarbatoriti in cadrul Galei Canotajului Romanesc. Evenimentul a avut loc la Hotel Caro din Bucuresti, in prezenta reprezentantilor de seama din sportul romanesc, si nu numai.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )