Libnet.ro
UNICEF

20:30

Deutsche Bank, ANCHETATA de procurorii germani pentru REDUCEREA FRAUDULOASA a taxelor pentru anumiti clienti

B1 B1,
Deutsche Bank, ANCHETATA de procurorii germani pentru REDUCEREA FRAUDULOASA a taxelor pentru anumiti clienti

O investigatie ampla care vizeaza Deutsche Bank, care ar fi redus fraudulos taxe pentru anumiti clienti, fiind anchetati 70 de fosti sau actuali directori a fost deschisa de procuratura germana, scrie. continuă pe B1

70 de fosti angajati ai Deutsche Bank, cercetati penal pentru ca ar fi cerut rambursarea unor taxe pe care nu le-au platit

Procurorii germani au extins investigatia referitoare la o schema de reducere frauduloasa a taxelor pentru a include aproximativ 70 de actuali si fosti directori ai Deutsche Bank, considerati suspecti, potrivit publicatiei Sueddeutsche Zeitung, citata de Financial Times.

STEFAN RADU OPREA: Exportatorii, una dintre solutiile pentru reducerea deficitul comercial

Reducerea deficitului comercial este un obiectiv principal din punct de vedere al comertului, iar acest lucru se poate face doar cu ajutorul exportatorilor si al programelor specializate din cadrul ministerului, a declarat, astazi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea.

OTP Bank Romania: volumul finantarilor pentru agricultura s-a dublat in 2018

OTP Bank Romania a inregistrat o crestere de 112% a volumului de finantari noi acordate pentru agricultura in cursul anului 2018, cresterea fiind sustinuta de cererea ridicata pentru prefinantarea prin Creditul pentru Dubla prefinantare a subventiilor.

PENTRU REDUCEREA IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI: OMV Petrom a investit 46 milioane euro in rafinaria Petrobrazi

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a anuntat, astazi, ca va continua lucrarile de modernizare la rafinaria Petrobrazi, iar compania a investit aproximativ 46 milioane de euro, incepand din 2017, pentru modernizarea instalatiei de cocsare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )