Libnet.ro
UNICEF

14:47

Euro creste din nou! Anuntul BNR care ii vizeaza pe toti romanii

B1 B1,
Euro creste din nou! Anuntul BNR care ii vizeaza pe toti romanii

Euro isi continua aprecierea in fata leului. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,6428 lei/euro, in crestere cu 0,38% fata de nivelul atins luni. Dolarul. continuă pe B1

Pretul RCA ar putea creste din nou in aceasta iarna

Pretul RCA risca sa creasca din nou in aceasta iarna, daca va fi eliminat plafonul de 25% pentru cheltuielile administrative ale firmelor de asigurari, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Societatilor.

Procedura de infringement pentru nereguli RCA redeschide disputa dintre service-uri si asiguratori: Preturile RCA ar putea creste din nou n aceasta iarna

Declansarea procedurii de infringement pentru nereguli in legislatia RCA a redeschis disputa intre service-urile auto si asiguratori pe tema preturilor RCA in conditiile in care ASF a decis crearea unui grup de lucru pentru corectarea aspectelor semnalate de Bruxelles. Pretul RCA va creste cu certitudine din aceasta iarna daca modificarile dorite de catre asiguratori vor fi aduse legii si normei RCA. ' sustine marti Asociatia service-urilor auto independente ASSAI). De cealalta parte, asiguratorii au prezentat recent un studiu potrivit caruia service-urile aplica tarife de aproape 4 ori mai mari pentru repararea unei masini cu asigurare decat a uneia neasigurate.

Donald Trump ameninta din nou, pe Twitter, tarile care fac comert cu Iranul

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari marti ca noile sanctiuni ale SUA impotriva Iranului, intrate in vigoare cu cateva ore mai devreme, sunt cele mai drastice care au fost impuse vreodata, ia.

Mesajul naucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Preotul din Cluj care anul trecut spunea ca UNTOLD e inchinat lui Satan socheaza din nou, cu un nou mesaj adresat celor care se afla zilele acestea la festivalul din Cluj-Napoca. UNTOLD are loc in perioada 2-5.

Nu a mai facut sex de 12 ani! Ce s-a intamplat cu ea cand a incercat sa intretina din nou relatii intime!

Sophie Fontanel este scriitoare si editor de moda al publicatiei Elle. Ea a luat decizia de a nu mai face sex cand avea 27 de ani si un iubit cu care era de cinci ani. La inceput, n-am spus nimanui.

RCA, din nou sub lupa ASF: La un an de la intrarea in vigoare a Legii nr. 132/2017, rata combinata a crescut cu 10 puncte procentuale si Romania risca un infringement

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) isi propune sa analizeze efectele prevederilor Legii nr. 132/2017, ce stabileste noile reguli in materie de asigurari RCA, la un an de la intrarea in vigoare a acesteia, in contextul in care.

Din nou despre subiectul activ al infractiunii de spalare a banilor: remedii pentru neutralizarea efectelor nerespectarii acquis-ului comunitar de catre Curtea Constitutionala a Romniei

Evidentiind necesitatea intelegerii corecte a caracterului transnational al infractiunii de spalare a banilor, ne propunem sa lamurim o disputa privitoare la posibilitatea retinerii infractiunii de spalare de bani in sarcina autorului sau a participantului la comiterea infractiunii principale din care provine bunul.

Bianca Dragusanu, din nou in centrul atentiei! Ce face vedeta dupa ce si-a PIERDUT emisiunea. E vorba despre... (FOTO)

Bianca Dragusanu nu pare sa fie suparata ca a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Vedeta, care s-a despartit recent de englezul Tristan Tate, se.

DOREL LOVESTE DIN NOU! Cum SFORAIE trei muncitori printre moloz si pietre (FOTO)

O fotografie cu trei muncitori dormind pe un santier, intr-un cartier din Timisoara, a devenit virala pe Facebook. Imediat au aparut si reactiile. Unii timisoreni au sustinut ca acestia au dreptul sa faca ce vor in pa.

Imagini socante din Spitalul Universitar. Fotografiile care arata proportia dezastrului

Un protest spontan la Spitalul Universitar din Capitala scoate la iveala situatia alarmanta de acolo. Medicii care sunt nemultumiti de cum este gestionata unitatea sanitara au publicat fotografii din salile d.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )