Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, ca, din dispozitia premierului Viorica Dancila, propune trei masuri, printr-un proiect de OUG, care vizeaza scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei in cadrul ANAF. continuă pe Adevărul

Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF

Ministerul Finantelor Publice a initiat un proiect de OUG care prevede scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF. Masurile vizeaza: 1. Eliminarea inechitatilor rezultate de aplicarea.

Ministerul Finantelor propune scaderea TVA la alimentele traditionale la 5% si reducerea birocratiei ANAF

Ministerul Finantelor Publice MFP) a initiat un proiect de OUG, aflat in curs de finalizare, care vizeaza scaderea TVA la alimentele traditionale la 5% si reducerea birocratiei ANAF. Dupa finalizarea proiectului de act normativ, MFP il va publica pe.

Ministerul Finantelor Publicepropune scaderea TVA la alimente si reducerea birocratiei ANAF

Din dispozitia doamnei Viorica Dancila, prim-ministrul Romaniei, Ministerul Finantelor Publice a initiat un proiect de OUG, care este in curs de finalizare, si care vizeaza trei masuri legislative, de.

Ministerul Finantelor a atras 229,2 milioane de euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, miercuri, 229,2 de milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon cu o maturitate reziduala de 22 de luni, la un randament mediu de 0,21% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

LA UN RANDAMENT DE 3,94% PE AN Ministerul Finantelor a atras, ieri, 871,7 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 871,7 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 39 de luni, la un randament mediu de 3,94% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )