Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pentru ca nu gasesc angajati, tot mai multe firme investesc in roboti

Adevărul Adevărul,
Pentru ca nu gasesc angajati, tot mai multe firme investesc in roboti

Doua treimi dintre companiile romanesti sunt decise sa investeasca semnificativ in digitalizare, in urmatorii trei ani, in conditiile in care 80% se confrunta, printre altele, cu problema resursei umane calificate. 79% vizeaza investitii in productie, 50% in control si 46% in planificare, arata rezultatele unui studiu realizat in randul a peste 300 de companii din industria romaneasca. continuă pe Adevărul

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestioneaza tot mai multe cazuri de implantologie si estetica dentara cu nivel de complexitate ridicat

Aproximativ 30% din pacientii clinicilor DENT ESTET din Sibiu provin din judete si orase din regiune 1. 520 de pacienti si 5. 700 de vizite au inregistrat cele doua clinici pana in.

Glami: Magazinele online devin tot mai constiente de importanta unui canal de performance marketing

Piata de fashion online s-a maturizat si educat in ultimii ani, magazinele online fiind tot mai constiente de necesitatea de a fi prezente pe cat mai multe canale de vanzare si, implicit, de importanta unui canal de performance marketing, considera.

Telekom stinge lumina: anuntul deosebit de important pentru abonati

Sunt tot mai multe informatii neoficiale despre cum problemele Telekom din Romania ar putea duce la o iesire de pe piata. La acestea se adauga si ultima veste oficiala. in mai, s-a vehiculat.

iHunt - tot mai aproape de listarea pe AeRO

IHunt Technology este tot mai aproape de listarea pe platforma AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB) in conditiile in care, la mijlocul acestei saptamani, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a emis Certificatul de inregistrare a actiunilor companiei in vederea admiterii la tranzactionare pe Sistemul Alternativ administrat de BVB.

Augustin Zegrean: Atacarea ordonantelor de urgenta la Curtea Constitutionala de catre mai multe institutii nu e suficienta / Guvernul ar trebui sa le trimita la Curte inainte de publicare, atacarea ulterioara nu e de folos

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca revizuirea Constitutiei pentru a pune in aplicare rezultatul referendumului pe justitie nu va rezolva problema legata de ordonantele de urgenta, pentru ca acestea intra in vigoare, adica produc efecte, imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial. Faptul ca, pe langa Avocatul Poporului, vor fi mai multe institutii care vor putea sesiza CCR asupra ordonantelor de urgenta nu ajuta, iar solutia ar fi introducerea unei prevederi ca dupa adoptare Guvernul sa fie obligat sa trimita OUG Curtii Constitutionale si abia dupa avizul CCR ordonanta sa fie publicata in Monitorul Oficial, a declarat Zegrean pentru HotNews. ro.

BILANT 3 ani cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei: RADET a intrat in faliment, bucurestenii raman tot mai des fara apa calda, problemele de trafic si poluare s-au acutizat

Dupa 3 ani cu Gabriela Firea la conducerea Primariei Capitalei, bilantul este unul dezmagitor. in loc ca marile probleme ale orasului - traficul, poluarea, declinul sistemului centralizat de incalzire - sa gaseasca rezolvare, acestea s-au acutizat fie din lipsa de actiune, fie din cauza unor decizii ineficiente sau luate tarziu. Concret, RADET a intrat in faliment, nu s-au facut investitiile necesare in retea, iar din cauza avariilor bucurestenii raman tot mai des fara apa si caldura. Si in ceea ce priveste traficul si poluarea, lucrurile s-au acutizat.

Zeci de dascali din Buzau, pregatiti pentru proteste fata de ordinul ministerial care taie clase din mai multe licee

Aproape o suta de cadre didactice si parinti au protestat, in curtea Inspectoratului Scolar Buzau, fata de ordinul prin care ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a decis sa taie mai multe clase de la liceele din Buzau, pentru a trimite elevii la clasele profesionale pe care le va suplimenta.

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane ranite

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, a suferit un accident grav in zona Eforie Nord. Se pare ca doua masini s-au ciocnit violent, Mircea Basescu aflandu-se la bordul uneia dintre ele. Medicii au constatat numarul persoanelor ranite in urma impactului. Politistii Serviciului Rutier Constanta au decshis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care [] .

VIDEO Gospodarii inundate la Negreni si Margineni-Slobozia. Mai multe atentionari meteo pentru judetul Olt

Mai multe gospodarii au fost inundate in judetul Olt in urma precipitatiilor cazute joi, 6 iunie 2019, pompierii fiind solicitati sa intervina.

VIDEO Mai multe zone din Arges, sub ape. Pompierii au intervenit pentru evacuarea unei femei si a doi copiidintr-o locuinta inundata

Joi, a fost rupere de nori in cateva localitati din Arges. Mai multe giospodarii din judet au fost inundate, iar la Pitesti, un sens giratoriu e sub ape.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )