Libnet.ro
UNICEF

11:45

Petre Daea, despre locurile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina:Pleaca cultura de acolo

Adevărul Adevărul,
Petre Daea, despre locurile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina:Pleaca cultura de acolo

Ministrul Agriculturii Petre Daea a precizat ca ordinul emis de institutie pentru combaterea pestei porcine africane nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole, ci ca pleaca cultura de acolo, din locul unde a fost porcul, daca a fost gasit. continuă pe Adevărul

Petre Daea a dat ordin sa fie arse toate culturile prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina

Fermierii nu vor putea recolta culturile din zonele prin care au trecut mistretii infectati cu pesta porcina, in schimb vor fi obligati sa le arda, a decis ministrul Agriculturii. Proprietarii de terenuri trebuie sa detina dispozitive pentru imprastierea substantelor dezinfectante si sa dezinfecteze singuri si utilajele, dupa ce au recoltat.

Petre Daea, despre ordinul privind focarele de pesta porcina africana la porcul mistret: Nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole

Ministrul Agriculturii, Petrea Daea, afirma ca ordinul emis nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole, asa cum au aparut informatiile in spatiul public, ci doar a locului unde a fost gasit un focar de pesta porcina africana la porcul mistret si numai in cazul in care acesta este gasit in cultura, iar pana in prezent nu exista o astfel de situatie in Romania, potrivit Agerpres.

Ministrul Daea, ordin EXTREM in cazul PESTEI PORCINE: ARDEM TOATE CAMPURILE DE PORUMB prin care au trecut mistretii, in zonele contaminate!

Ministrul Petre Daea a dat, marti, un ordin extrem in cazul epidemiei de pesta porcina africana. Ardem campurile de porumb prin care au trecut mistretii, in zonele contaminate!, a declarat ministrul.

Doru Coliu (PMP) ii cere demisia lui Petre Daea: Se crede in secolul XII...

Deputatul PMP de Diaspora Doru Coliu ii cere lui Petre Daea sa demisioneze rapid din functia de Ministru al Agriculturii, dat fiind modul dezastruos in care a reactionat la raspandirea pestei.

Daea, dupa ce a vorbit despre ARDEREA campurilor de porumb: Lumea interpreteaza atat de subtire... E o masura EXTRAORDINARA! (VIDEO)

Ministrul Agriculturii vine cu precizari, dupa ce a alarmat intreaga tara declarand ca vor fi arse toate campurile de porumb prin care au trecut mistretii, in zonele contaminate cu pesta porcina africana. Pe.

Ministrul Daea, despre ordinul controversat privind arderea recoltelor: Se neutralizeaza cu substante, nu se da foc

Ministrul Agriculturii, Petrea Daea, afirma ca ordinul emis nu vizeaza sub nicio forma distrugerea sau arderea culturilor agricole, asa cum au aparut informatiile in spatiul public, ci doar a locului unde a.

Tariceanu, dezvaluire-soc. Strategia incredibila prin care s-a incercat ruperea coalitiei PSD-ALDE

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca s-a incercat ruperea coalitiei PSD-ALDE folosindu-se aceleasi metode care au functionat in cazul ruperii USL-ului, in.

Cat costa proiectul prin care pensionarii bucuresteni sunt trimisi in Grecia

Primaria Capitalei informeaza ca valoarea totala a proiectului La pas prin taramul legendar al Greciei este de 1. 000 lei, inclusiv TVA. Precizarea vine in replica la articolele aparute in m.

Modul simplu prin care iti poti detoxifia ficatul. Sigur nu te-ai gandit la acest lucru

Papaya este unul dintre mai delicioase frute tropicale, care in acelasi timp este o sursa de vitamine si nutrienti. Daca pana acum aruncai semintele de papaya noi iti dam trei motive ca de acum inainte sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )