Libnet.ro
UNICEF

23:15

AUDIO Circ n CES pe OUG privind taxele: Ion Ghizdeanu, nervos, tipa catre sindicalisti: Da' ce-i asta? Faceti ingerinte n activitatea Guvernului? / Sindicalist: Japca se numeste, sa citez din Dragnea

Hotnews Hotnews,
 AUDIO Circ n CES pe OUG privind taxele: Ion Ghizdeanu, nervos, tipa catre sindicalisti: Da

Consiliul Economic si Social CES) a avut, joi, o sedinta de plen in care s-a votat noua OUG prin care se introduc taxe. La dezbatere au participat, printre altii, secretari de stat si presedintele Consiliului National pentru Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu. inca de la inceput spiritele s-au aprins. Aproape toate discutiile au avut tonul ridicat, remarcandu-se seful CNSP. continuă pe Hotnews

Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital, despre OUG privind taxele: Cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital din Romnia de la renfiintarea acesteia n anul 1995

Efectele nocive pentru bursa din Romania, provocate de proiectul de OUG, au intervenit imediat dupa ce aceste masuri au fost anuntate, scaderile masive din sedinta de tranzactionare din data de 19 decembrie 2018 fiind fara precedent dupa Marea Criza din 2007-2008, se arata intr-un comunicat de presa al Organizatiei Profesionistilor Pietei de Capital OPPC).

UPDATE Proiectul de OUG privind noile taxe, a primit aviz negativ n Consiliului Economic si Social

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele. UPDATE Aviz negativ dat de partile din care este format CES, respectiv patronate, sindicate si societatea civila.

Proiectul de OUG privind noile taxe, pe ordinea de zi a Consiliului Economic si Social. n partea a doua a zilei urmeaza sedinta de Guvern

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele.

Sedinta de guvern n care va fi adoptata OUG privind supra-taxarea companiilor va avea loc mine seara, dupa ora 18.30

Guvernul a hotarat sa organizeze sedinta in care va fi aprobata Ordonanta de Urgenta privind supra-taxarea mediului privat maine seara, dupa ora 18. 30, cand bursa este deja inchisa. Dupa aceea urmeaza cinci zile libere, avand in vedere ca a fost facuta punte intre week-end si Craciun.

Sedinta de guvern n care va fi adoptata OUG privind supra-taxarea companiilor va avea loc vineri seara, dupa ora 18.30

Guvernul a hotarat sa organizeze sedinta in care va fi aprobata Ordonanta de Urgenta privind supra-taxarea mediului privat vineri seara, dupa ora 18. 30, cand bursa este deja inchisa. Dupa aceea urmeaza cinci zile libere, avand in vedere ca a fost facuta punte intre week-end si Craciun.

KELEMEN, DESPRE OUG PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA: Nu este oportuna in acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea nu este oportuna in acest moment, pentru ca societatea, de obicei, nu accepta astfel de decizii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )